Evenimentul Zilei > Monden > Războiul dintre Giovanni Becali și fosta iubită continuă în instanță. Ce se întâmplă cu banii
Războiul dintre Giovanni Becali și fosta iubită continuă în instanță. Ce se întâmplă cu banii

Războiul dintre Giovanni Becali și fosta iubită continuă în instanță. Ce se întâmplă cu banii

Relaţia dintre Giovanni Becali și Aida Giurumescu s-a încheiat cu scandal, iar acum continuă în instanţă. Bătălia se dă pentru bani deoarece nu se pot înțelege cu privire la pensia alimentară pentru băiatul pe care îl au împreună.

Războiul dintre Giovanni Becali și fosta iubită continuă în instanță deoarece nu se pot înțelege cu privire la pensia alimentară pentru fiul lor. Iar tot acest scandal l-a costat mulți bani pe celebrului afacerist deoarece lupta aceasta ține de câțiva ani.

Giovanni Becali și fosta sa amantă nu au ajuns nici acum la o înțelegere deoarece impresarul refuză să plătească pensia alimentară a fiului lui. De 10 ani se află în război cu aceasta, iar acum a apelat la o altă metodă pentru a scăpa. Impresarul a pus avocații să amâne executarea sentinței. Dar, Aida Giurumescu a reușit până la urmă să-l execute silit pe Becali în anul 2015, numai că, de atunci, acesta a tot refuzat să plătească suma de 87.000 de euro.

În procesul celor doi au intrat pe rol ANAF, Direcția Generală Executări Silite şi Cazuri Speciale

În dosarul celor doi a fost implicate  ANAF și Direcția Generală Executări Silite: „Admite cererea. Dispune conexarea executării silite ce face obiectul dosarului de executare nr. 1062/2013 al BEJA «Aequitas» la executarea silită ce face obiectul dosarului de executare nr. 1520610400331/2015 al ANAF – Direcţia Generală Executări Silite Cazuri Speciale. Stabileşte cheltuielile de executare în dosarul de executare nr. 1062/2013 al BEJA «Aequitas», până la momentul conexării, la suma de 10.000 lei”, precizează instanţa din Buftea.

Băiatul pe care îl are cu fosta amantă locuiește în Viena, alături mama sa și tatăl lui vitreg.  Băiatul are deja 20 ani, iar mai mult decât atât, este și fotbalist. Tânărul speră că tatăl lui biologic va accepta faptul că este fiul lui, deși nu l-a cunoscut niciodată.

În motivarea sentinței apare și pensia alimentară cu executare silită

Becali a susținut că împotriva sa a fost declanșată executarea prin toate formele, inclusiv prin urmărirea silită a două imobile deținute în Sectorul 1 din Capitală. Aida a solicitat demersurile în cauză pentru a recupera suma de 439.498 de lei – pensie de întreținere a lui G.B., moștenitorul afaceristului. Tot instanța a mai notat că  ”susținerile Aidei Giurumescu conform cărora deține o creanță privilegiată sunt lipsite de relevanță, deoarece textul face referire la garanții și nu la creanțe privilegiate”.

„În cazul în care asupra acelorași venituri ori bunuri ale debitorului a fost pornită executarea, atât pentru realizarea titlurilor executorii privind creanțe fiscale, cât și pentru titluri ce se execută în condițiile prevăzute de alte dispoziții legale, executarea silită se conexează și se efectuează, potrivit dispozițiilor prezentului cod, de către organul de executare silită prevăzut de acesta.

În acest caz, competența aparține organului fiscal care deține creanța fiscală mai mare. În cazul existenței unui conflict între organele fiscale de executare silită având ca obiect conexarea executării sunt aplicabile prevederile articolele 41 – 43”, admite instanţa, potrivit Cancan.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: