Evenimentul Zilei > Actualitate > Război total în casa PNL. Un liberal a acționat partidul în instanță. Scaunul lui Florin Cîțu se clatină
Război total în casa PNL. Un liberal a acționat partidul în instanță. Scaunul lui Florin Cîțu se clatină

Război total în casa PNL. Un liberal a acționat partidul în instanță. Scaunul lui Florin Cîțu se clatină

Tensiuni fără precedent în partidul PNL. Problemele lui Florin Cîțu se dublează. Unul dintre liberali a înaintat o acțiune în instanță împotriva contra-candidatului actualului președinte al formațiunii politice. Acesta a solicitat instanței stoparea deciziei prin care a fost acordată o derogare de vechime lui Florin Cîțu pentru a candida la Congresul PNL.

Scaunul lui Florin Cîțu se clatină. Războiul din PNL a ajuns în instanță. Un liberal a făcut o cerere de chemare în judecată împotriva partidului și a solicitat de urgență stoparea deciziei prin care a fost acordată o derogare de vechime lui Florin Cîțu, ce îi permite să candideze la Congresul PNL.

Lovitură năucitoare pentru Florin Cîțu. Membru PNL și-a acționat partidul în instanță

„Subsemnatul Alexandru Pânișoară, membru al Partidului Național Liberal, în calitate de reclamant, în contradictoriu cu Partidul Național Liberal, cu sediul în aleea Modrogan, numărul 1, municipiul București, Sector 1, reprezentat legal prin domnul Ludovic Orban, având calitatea de președinte, în calitate de pârât formulez cerere de chemare în judecată”, se arată în document, potrivit antena3.

Prin intermediul solicitării înaintate se cere ca prin hotărârea ce se va pronunța să se dispună pe cale de ordonanță președințială suspendarea executării deciziei Biroului Politic Național al PNL nr, 4 din data de 18.08.2021, prin care a fost acordată o derogare de vechime lui Florin Cîțu pentru a candida la Congresul PNL.

Cererea de chemare în judecată a fost înregistrată la Tribunalul Municipiului București.

Noi probleme pentru premier. Florin Cîțu, huiduit în plină stradă

Dificultățile se țin lanț de Florin Cîțu. În plin scandal politic, premierul a fost întâmpinat la Iași de un grup de persoane care l-au huiduit și admonestat, cerându-i să își dea demisia.

El a răspuns că cetățenii vor vedea un alt partid, PNL, după data de 25 septembrie, dată la care sunt alegerile la liberali.

Tensiunile cresc după scandalul de joi din Parlament. „Sunt sigur că între membrii USR sunt oameni care nu cred că violența este un mod prin care să-ți impui punctul de vedere”, s-a exprimat Florin Cîțu. „Eu credeam că suntem la masă cu un partid pro-european, un partid care nu susține violența de niciun fel. Din păcate se pare că m-am înșelat”, a afirmat Cîțu.