Evenimentul Zilei > Actualitate > Război sângeros în Ferentari! Un bărbat a fost înjunghiat în ochi. Au ajuns şi forţele speciale
Război sângeros în Ferentari! Un bărbat a fost înjunghiat în ochi. Au ajuns şi forţele speciale

Război sângeros în Ferentari! Un bărbat a fost înjunghiat în ochi. Au ajuns şi forţele speciale

Liniştea cartierului Ferentari a fost tulburată recent de scandalul monstruos generat de membrii unor familii care au simţit nevoia să recurgă la violenţe şi distrugeri în urma unui incident înregistrat pe o stradă din zonă.

Unul dintre bărbații implicați în conflictul sângeros din Ferentari a fost la un pas să accidenteze cu maşina o fetiţă care făcea parte din familia rivală. Ulterior, părinţii şi apropiaţii l-au încercuit pe şoferul imprudent şi l-au ameninţat.

Când a scăpat de cei care l-au luat în colimator, bărbatul a povestit ce s-a întâmplat. Iritaţi de modul în care a fost tratat respectivul, membrii familiei sale au decis să-şi facă dreptate singuri. Astfel, mai mulţi indivizi au ajuns în faţa casei rivalilor. Din curte au ieşit mai multe persoane şi imediat a început bătaia generală.

Lupta s-a terminat când au ajuns mascaţii

Înarmaţi cu bâte, cuţite şi alte obiecte contondente, indivizii din ambele grupuri şi-au împărţit loviturile. Cel mai şifonat a ieşit un bărbat care şi-a pierdut ochiul după ce a fost înjunghiat de alt scandalagiu. În timpul răfuielii de vineri seara în care au fost implicate zeci de persoane, au fost distruse mai multe maşini.

În cele din urmă, spiritele s-au calmat doar după intervenţia forţelor speciale şi după ce poliţiştii au dus la audieri 18 inşi. Singurul care a fost reţinut a fost cel care i-a băgat cuţitul în ochi rivalului care locuia la doar câteva străzi distanţă.

Bărbatul rămas fără un ochi

Şi la începutul lunii iunie, oamenii legii au fost nevoiţi să intervină în Ferentari, celebrul cartier rău famat al Bucureştiului. Aici s-a ajuns din cauza unor indivizi care deranjau liniştea publică din cauza volumului ridicat folosit pentru ascultarea manelelor. Vecinii au sunat la 112 şi când au ajuns, poliţiştii au fost provocaţi.

Scandalagiii au fost duşi la secţie

În cele din urmă, şase persoane au fost duse la secţia de poliţie şi amendate. „Ajunşi la faţa locului, colegii noştri din cadrul Secţiei 24 Poliţie le-au cerut celor prezenţi să înceteze activitatea, solicitându-le totodată să se legitimeze.

La auzul acestor replici şi cu gândul că ar putea să nu mai apuce să guste micii de pe grătarul improvizat şi nici berea de la rece, au început să se manifeste violent faţă de poliţişti, refuzând totodată să se legitimeze. Mai mult, ceilalţi cetăţeni din zonă, au sărit în ajutorul «abuzaţilor» şi au încercat să îi «salveze» din mâinile poliţiştilor.

Cu toate că cei prezenţi au încercat în mod repetat să provoace poliţiştii, doar, doar vor putea să forţeze escaladarea evenimentelor banale pentru care au fost chemaţi, colegii noştri au reuşit să evite un potenţial conflict cu cei prezenţi şi au acţionat conform legii.

Este unul dintre nenumăratele cazuri în care, deşi Poliţiei i se cere ajutorul de către cetăţenii afectaţi, după ce ajung la faţa locului ajung să fie criticaţi de către ceilalţi membri ai comunităţii pentru „abuzurile” oamenilor legii, fără să înţeleagă că într-o comunitate, libertatea fiecăruia se termină acolo unde începe libertatea celuilalt”, se arăta în comunicat de presă remis de Sindicatul Europol.

Altfel, amintim că în mai 2021, un bărbat din Ferentari și-a înjunghiat mortal soția, apoi și-a anunțat vecinii.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: