Și, de data aceasta, se vorbește despre un show regizat, o făcătură de emisiune la care nu merită să te mai uiți, zic românii.

Printre vedetele preferate ale publicului, cei doi frați Ristei au părăsit competiția de la Antena 1. Imediat, s-a declanșat Jihadul în urma plecării lor, iar fanii au răbufnit pe social media. Și nu oriunde, ci pe pagina lui Speak!

Cântărețul a publicat o fotografie cu el și iubita sa, Ștefania, însoțită de mesajul „Ne doare la… suntem deja în Taiwan!. În numai o oră, pagina lui Speak era deja câmp de luptă.

Emisiune regizată. Nici nu mă mai uit la emisiunea asta de c…t”, a scris o tânără, evident nemulțumită de cum decurge concursul Asia Express.

Speak nu a mai rezistat și i-a dat replica: dacă nu-ți convine, nu te mai uita! Monica, eu chiar te rog să nu te mai uiți dacă pe bune crezi că e regie. Noi chiar n-avem nevoie de urmăritori care nu cred în proiect și noi ne plângem ()”.

Însă asta nu a fost tot. Speak a avut parte de critici și pentru cum s-a comportat în timpul filmărilor. Nici alte vedete n-au fost iertate!

Cumetre, ai fost mârlan, ai scuipat mâna care ți-a oferit imunitate de atâtea ori. Și ție, și la mârlanii ăia de Fodor și Bontea”, Băieții cred că au plătit... pentru cum s-au purtat în competiție cam invidioși și răutăcioși parcă erau sălbatici, nu s-au apropiat de nimeni a câștigat cine a fost mai bun este un joc”, au comentat fanii lui Spek.

În replică, artistul a făcut apel la calm și empatie, mai ales în aceste vremuri când omenirea trece printr-o mare cumpănă.

Boss, ce e asta aici? De la ce dracu vă certați? Ce e cu răutatea gratuită dintre voi? Wtf?! Boss, și în zilele astea, când trebuie să empatizăm mai mult unu’ cu celălalt, ne băgăm și ne jignim, fix fără vreun motiv real! Ne merităm soarta, boss-ilor!”, a scris Speak într-un comentariu.

La Asia Express au obținut biletele pentru Taiwan Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Adda și Cătălin Rizea, Speak și Ștefania, Alex Abagiu și Radu.