Editura Evenimentul si Capital

Al III-lea Război Mondial va începe în 2019? SEMNELE sunt CLARE şi INDICĂ un RĂZBOI NUCLEAR, conform unei secte apocaliptice

18-12/razboi-mondial-iisus-465x390
Autor: | | 12 Comentarii | 73471 Vizualizari

Liderul şi pastorul „Bisericii lui Dumnezeu, pregătirea pentru Împărăţia lui Dumnezeu”, Ronald Weinland, a lansat recent o teorie incredibilă despre semnele care indică faptul că Iisus va reveni pe Pământ în anul 2020, dar numai după ce va începe Al Treilea Război Mondial.

Jurnaliştii de la Daily Star subliniază că autorul care a scris "Profeția împotriva națiunilor" a sugerat că acest lucru se va întâmpla doar după începutul celui de-Al Treilea Război Mondial, adică în februarie sau martie 2019. ''Momentul când va avea loc a doua venire pe Pământ a lui Iisus va depinde de un război mondial" , a scris Weinland: "Dumnezeu a arătat că această numărătoare inversă a timpurilor sfârșitului trebuie să corespundă cu calendarul anual al zilelor sfinte și că aceasta trebuie să aibă loc în momente foarte specifice timpului ". "Următoarea și mult mai semnificativa numărătoare inversă, ca și alinierea pentru venirea lui Hristos, este de Rusalii, pe 9 iunie 2019."

Dar Weinland a spus că, chiar dacă cel de-Al Treilea Război Mondial nu va începe la începutul anului viitor, Hristos ar putea reveni, dar nu înainte de 2020. El a explicat: "Puteți afla dacă a sosit vremea când Hristos va sta pe Muntele Măslinilor din nou, dacă a izbucnit cel de-Al Treilea Război Mondial în februarie sau martie 2019". "Altfel, următoarea revenire posibilă va fi în Cincizecimea din 2020. Dincolo de acestea, va exista un spațiu de timp mai lung, care va dura doar câțiva ani".

Weindland a spus că motivul pentru care Iisus ar urma să vină atât de repede după izbucnirea războiului este că va încerca să-l oprească. "Lumea este la un pas de un Război Mondial definitiv, exterminator - un război nuclear care ar putea izbucni pe Pământ. Acest război nuclear este declanşatorul revenirii lui Hristos, iar scopul intervenției sale în afacerile omenirii este acela de a pune capăt acestui război ", a spus el.

"Vremea lumii de astăzi este foarte diferită de cea care era cu câţiva ani în urmă. Astăzi, este din ce în ce mai clar cum se simte instabilitatea propice pentru a izbucni un război global. Există o tensiune crescândă între națiuni ca India, Pakistan și China. Orientul Mijlociu este şi el o zonă fierbinte cu potențial foarte puternic de tensiuni, care implică multe națiuni, inclusiv Statele Unite, Israel, Arabia Saudită, Iordania, Liban, Iran, Siria, Turcia, Rusia, o mare parte a Europei și multe alte ţări''.

"Cele spuse nu sunt decât o uşoară aluzie la un conflict foarte mare care se dezvoltă rapid şi într-o zi va izbucni şi se va rostogoli ca nişte piese de domino, lipseşte doar scânteia". Dar, domnul Weinland este o figură controversată, este cel care a prezis Apocalipsa şi care a fost condamnat pentru evaziune fiscală în Statele Unite. El a afirmat anterior că lumea se va încheia la 30 septembrie 2008, adăugând că a făcut calculul la acea dată folosind indicii din Biblie, notează dailystar.

A MURIT! Avea doar 40 de ani! Romanii sunt socati! Care e cauza decesului

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Fapt divers

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI