Evenimentul Zilei > Actualitate > Război între femeile cu cele mai lungi picioare din lume. GALERIE FOTO
Război între femeile cu cele mai lungi picioare din lume. GALERIE FOTO

Război între femeile cu cele mai lungi picioare din lume. GALERIE FOTO

Fostul model australian Caroline Arthur susţine că picioarele sale măsoară 130,81 de centimeri lungime, situaţie care a determinat-o să ia legătura cu reprezentanţii Guinness Book of World Records pentru măsurători oficiale.

Caroline, 39 de ani, este convinsă că este femeia cu cele mai lungi picioare din Australia şi SUA şi speră ca măsurătorile oficiale s-o propulseze chiar pe primul loc la nivel mondial, poziţie ocupată însă, în acest moment, de rusoaica Svetlana Pankratova ale cărei picioare măsoară 132 centimetri.

“Picioarele doamnei din Guinness Book of World Records au 132 cm lungime. Deci sunt destul de aproape de această dimensiune şi, cine ştie, poate că măsurătorile oficiale vor reflecta o situaţie în favoarea mea”, spune australianca. Înălţimea ei este 189 cm, ceea ce înseamnă că numai picioarele reprezintă aproximativ 69% din aceasta. Ea povesteşte că picioarele sale uriaşe au provocat mereu stupefacţie în spaţiile publice.

„Dacă îmi pun şi tocuri, uluirea este şi mai mare iar oamenii se holbează fără jenă. Majoritatea privesc fără să comenteze, dar au fost şi situaţii când am auzit în urmă comentarii jenante”, dezvălie Caroline care a fost însă deosebit de avantajată de formele sale fizice. „Am devenit model la 15 ani iar asta mi-a dat încredere”, mai spune australianca.

În acest moment, femeia cu cele mai lungi picioare din lume este, potrivit Guinness World Records, rusoaica Svetlana Pankratova – 132 cm. Recordul său a fost omologat de Guinness Book la 8 iulie 2003. Și laba piciorului are o dimensiune mai puțin obișnuită pentru o reprezentantă a sexului frumos, ea purtând pantofi de mărimea 46. Pankratova are înălțimea de 1.95 metri

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: