Incidentul a avut loc cu puţin timp înainte ca dosarul grupării Udrea instrumentat de DIICOT – Serviciu Teritorial Timișoara, în care se judecă inclusiv atacarea lui Stoiţi în barul Ibiza, să se finalizeze la Tribunalul Timiş.

Bătaia între clanurile rivale de interlopi a izbucnit în jurul orei 4,00, peste drum de sediul Poliției Timiș. Un grup de bărbaţi, din care făceau parte Tudor Stoiţi şi Adrian Taloş, a fost atacat de un grup de aproximativ 10 – 15 persoane în clubul Every Time. Agresorii au intrat în club, s-au dus spre masa unde aceştia erau şi i-au luat la bătaie. Primul lovit a fost Stoiţi, acesta fiind, se pare, principalul vizat în cadrul atacului. Vă reamintim că Tudor Stoiți este cel care a fost înjunghiat în incidentul de la barul Ibiza, în urmă cu doi ani. El a fost atacat de clanul interlopilor lui Udrea, care la momentul respectiv au vrut să l execute folosind o sabie, însă Stoiți a scăpat și a fugit la Urgențe cu sabia înfiptă în umăr., aproape până la plăsele. Medicii au fost nevoiți să îl opereze pentru a extrage arma alba din corp.

După ce oamenii lui Udrea l-au lovit pe Stoiți, s-a declanșat bătaia generală. În timpul acesteia, din nou Stoiți a căzut victimă, fiind transportat în stare gravă la spital. În incident au fost răniţi Ionuţ Spânu, Bogdan Luca şi Claudiu Cionvică.

Poliția Timiș a declanșat o anchetă și i-a ridicat pentur audieri pe primii bătătuși: Iulius Abraham, Andrei Grigoraş Andrei, Făgădaru, Alexandru Iftimci şi Orlando Colasz. ( Sursa foto / video: Adrian Pîclișan)

Vom reveni cu amănunte