Evenimentul Zilei > Actualitate > Război în plină stradă! Răfuială interlopilor din Craiova. Video șocant
Război în plină stradă! Răfuială interlopilor din Craiova. Video șocant

Război în plină stradă! Răfuială interlopilor din Craiova. Video șocant

Imagini şocante pe străzile Craiovei, unde două grupări s-au războit în plină stradă, în trafic, iar totul a fost filmat.

Clanurile interlope își dispută supremația în plină stradă. Dovadă stau imaginile publicate de sindicatul Europol.

 „România anului 2020! Clanuri cu mașini de sute de mii de euro, cu potență financiară și fără frică de lege.

Asta în timp ce polițiștii sunt nevoiți să se descurce cu loganuri de 0.9 cmc care ard la prima scânteie, cu pistoale Carpați din 1972 și cu „pulanul” din dotare. Așteptăm deontologii să critice primii polițiști ajunși la fața locului pentru ca au „umilit” agresorii punându-i în genunchi.

Imaginile au fost surprinse cu puțin timp în urmă în Craiova. PS Membri acelorași clanuri au fost implicate într-o altercație similară în urmă cu aproximativ 1 săptămână. Magistrații au dispus ca măsură preventivă „controlul judiciar” și nu „arestul preventiv”, este mesajul de pe Europol.

Vă avertizăm, sunt imagini cu puternic impact emoţional.

”Imaginile sunt recent filmate. E vorba despre o răfuială între două clanuri care s-au confruntat pe străzile din Craiova. Sunt aproximativ 20 de pesoane implicate. Polițiștii au reușit reținearea a mai multor persoane care au participat.

Cuțite și bâte, implicate în scandal. Grupările se ceartă pe bani pierduți la poker.
Răfuiala a avut loc în cel mai mare cartier din Craiova. Totul s-a petrecut sub privirile a zeci de oameni. Toți au rămas șocați când au văzut că au tăbărât mai multe persoane pe două mașini.

Se pare că scandalagii au avut discuții într-o altă zonă a Craiovei. Unul dintre grupuri au tăbărât cu cuțite, bâte și i-au lovit. Mai multe persoane sunt acum la Spitalul din Craiova.

Potrivit unor surse  ar fi fost vorba de un scandal mai vechi, iar protagoniștii se ceartă de la bani pierduți la poker.

Polițiștii doljeni spun că, în total, au fost avariate patru autoturisme

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: