Evenimentul Zilei > Social > Război civil în plină stradă! Un telefon mobil a băgat în arest 11 persoane
Război civil în plină stradă! Un telefon mobil a băgat în arest 11 persoane

Război civil în plină stradă! Un telefon mobil a băgat în arest 11 persoane

11 persoane au fost arestate după un nou scandal ce s-a consumat în orașul vasluian Murgeni, de data asta în luna iulie a acestui an.

11 persoane au fost arestate după scandalul uriaș ce a avut loc în orașul Murgeni (județul Vaslui), în acest an, la data de 25 iulie. Conflictul a pornit de la un telefon mobil ce a fost furat. La acea vreme, pe o stradă din Murgeni, două persoane au fost înjunghiate.

Tot scandalul a pornit de la furtul unui telefon mobil

Apoi, la data de 27 iulie, patru bărbați au fost reținuți de polițiști și au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunere de arestare preventivă.

Doi dintre aceștia, cu vârstele de 18 ani și 44 de ani, au primit control judiciar pentru 60 de zile, iar alți doi, minorul Ștefan Gigi-Becali (16 ani) și Siminoc-Siminoc Ionuț au primit mandate de arestare preventivă. Recent, băiatul de 16 ani s-a alăturat arestului pentru 30 de zile, alături de Adrian Ștefan Porumboiu. Așa că, 11 persoane au fost arestate preventiv, conform siteului vremeanoua.ro.

După gratii au ajuns 11 persoane, printre acestea aflându-se și Ștefan Mihăiță zis Zabar, Ștefan Adrian Porumboiu, Tănase Năsturel zis Sosoi, Tănase Sorinel zis Valică și Ștefan Ion zis Vesteai, dar și Ștefan Gigi-Becali, în urma scandalului din data de 25 iulie 2021 din zona Murgeni. Atunci a avut loc un scandal între două familii de rromi.

Situație medicală dificilă pentru un tânăr care a fost înjunghiat la Murgeni

În data de 24 iulie, un tânăr de 20 de ani a ajuns la spital, la Clinica de Chirurgie a Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași, cu pneumotorax prin înjunghiere.

„Pacientul de 20 de ani, din Murgeni, adus pe data de 24 iulie, a fost transferat la Iasi, la clinica de chirurgie, având un pneumotorax prin înjunghiere, iar cel de al doilea pacient, de 22 de ani, tot din Murgeni, a ajuns pe data de 25 iulie la spital la CPU, fiind diagnosticat cu plagă înjunghiată regiunea lombară, a fost tratat si externat”, afirma medicul Oana Balbuzan, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: