Evenimentul Zilei > Actualitate > Răsturnare de situație! Minora de 10 ani din Ploiești nu a fost abuzată. Și-a oferit acordul pentru a întreține acte intime cu cinci adolescenți
Răsturnare de situație! Minora de 10 ani din Ploiești nu a fost abuzată. Și-a oferit acordul pentru a întreține acte intime cu cinci adolescenți

Răsturnare de situație! Minora de 10 ani din Ploiești nu a fost abuzată. Și-a oferit acordul pentru a întreține acte intime cu cinci adolescenți

Minora de zece ani din Ploiești, care a acuzat că a fost abuzată, a recunoscut în cadrul audierilor că și-a oferit acordul pentru întreținerea relațiilor intime cu cinci adolescenți.

Răsturnare neașteptată de situație în cazul minorei de zece ani care a acuzat că a fost agresată de cinci adolescenți în toaleta publică din zona Halelor Centrale din Ploiești. Fata a recunoscut că și-a oferit acordul pentru a întreține raporturi intime cu cinci adolescenți, în urmă cu două săptămâni, susțin surse judiciare pentru agerpres.

Minora a recunoscut că actele intime au avut loc cu acordul ei

Deși inițial a acuzat că trei dintre cei cinci adolescenți au agresat-o sexual, în cadrul audierilor dispuse de autoritățile judiciare, minora de zece ani a recunoscut că, în urmă cu două săptămâni, și-a oferit acordul să întrețină acte intime cu aceștia.

Cei cinci adolescenți au fost și ei audiați de magistrați, însă până la momentul actual, anchetatorii nu au luat nicio măsură. Băieții au vârste cuprinse între 13 și 15 ani.

Minorei de zece ani i s-a realizat un examen medico-legal.

Acuzații de agresiuni de materie intimă. Dosar penal pentru viol

Amintim că poliţiştii dispeceratului Secţiei nr. 2 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi, sâmbătă seară, prin apel 112 de către un bărbat cu privire la faptul că fiica sa ar fi fost agresată de trei tineri în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 18.00. Alerta a venit ca urmare a acuzațiilor minorei, care a susținut că a fost abuzată.

„În baza sesizării s-a constituit echipa operativă care a depistat şi identificat cei 3 minori. Din cercetările efectuate a reieşit că minora de 10 ani a povestit tatălui său că, în urmă cu aproximativ două săptămâni, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu mai mulţi tineri, cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani, iar unul dintre aceştia ar fi filmat parţial scena şi ar fi postat înregistrarea pe o reţea de socializare”, au precizat autoritățile în prima parte a zilei de duminică, 11 iulie.

Polițiștii din Ploiești au deschis în cauză un dosar penal pentru viol, act sexual cu un minor, pornografie infantilă şi lovire sau alte violenţe, însă la audierile care au avut loc de față cu părinții minorei, fata a recunoscut că și-a oferit acceptul pentru a întreține relații intime cu cinci adolescenți.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: