Brittany nu este un pericol pentru societate”, a afirmat avocatul acesteia, Belen Olmedo Guerra.

Profesoara Brittany Zamora, care a primit o condamnare de 20 de ani, spune că, de fapt, este o victimă.

După ce şi-a recunoscut vina, pentru care a şi fost condamnată, Btittany susține, prin avocatul care o reprezintă, că de vină pentru tot ce s-a întâmplat este elevul de 13 ani, despre care a spus că este „obsedat și agresiv”.

De asemenea, avocatul a mai susţinut că directorul Academiei Las Brisas din Arizona, unde Brittany Zamora preda la clasa a 6-a, a refuzat să îl mute pe băiat în altă clasă, după ce aceasta s-ar fi plâns de el.

„L-a rugat pe director să mute pe băiat în altă clasă pentru că era obsedat de ea, dar acesta a refuzat”, a spus avocatul.

„Mi-e rușine de faptele mele și regret tot ce s-a întâmplat”, a declarat Brittany, înainte să fie condamnată la 20 de ani de închisoare.

Brittany a fost arestată după ce părinţii băiatului au sesizat autorităţile despre relaţia intimă a acestuia cu profesoara.

Aceștia au găsit în telefonul copilului mesaje compromițătoare de la profesoară. În unul din ele îi spunea că și-ar da demisia ca să „facă amor cu el toată ziua”. Băiatul a recunoscut că avea asemenea relaţii cu profesoara sa, potrivit digi24.ro