Evenimentul Zilei > Sport > Răsturnare de situație în cazul morții lui Bryant. Ce s-a descoperit după luni de anchetă
Răsturnare de situație în cazul morții lui Bryant. Ce s-a descoperit după luni de anchetă

Răsturnare de situație în cazul morții lui Bryant. Ce s-a descoperit după luni de anchetă

Pilotul elicopterului care s-a prăbuşit pe 26 ianuarie, avându-i la bord pe fostul star al baschetului american Kobe Bryant şi pe fiica acestuia Gianna, nu a consumat alcool şi nici droguri înaintea accidentului, indică rezultatele autopsiei date publicităţii vineri, informează AFP.

Ara Zobayan, în vârstă de 50 ani, era pilotul aparatului care îl transporta pe Bryant la un turneu de baschet, în momentul în care elicopterul s-a prăbuşit pe o colină din regiunea Los Angeles, toate cele nouă persoane aflate la bord pierzându-şi viaţa..

„Testele toxicologice nu au detectat nicio prezenţă de alcool sau droguri. Substanţele testate includ: benzodiazepină, cocaină, fentanil, heroină, marijuana, opioide, feniciclidină, şi amfetamină”, precizează raportul legiştilor din Los Angeles.

Conform anchetei, elicopterul se deplasa cu o viteză de 296 km/h, în condiţii de ceaţă, atunci când s-a prăbuşit pe o colină la nord-vest de Los Angeles.

În privinţa lui Kobe Bryant, raportul afirmă că acesta a decedat în urma leziunilor suferite în urma accidentului, la fel ca şi ceilalţi pasageri.

Jucător emblematic al echipei Los Angeles Lakers, cu care a câştigat cinci titluri de campion al NBA, Kobe Bryant s-a retras din activitate în 2016.

 

 

 

 

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: