Evenimentul Zilei > Social > Răsturnare de situație în cazul criminalului care și-a ucis bunica la doar 15 ani: Ce a făcut în miez de noapte! Autoritățile au intrat în alertă
Răsturnare de situație în cazul criminalului care și-a ucis bunica la doar 15 ani: Ce a făcut în miez de noapte! Autoritățile au intrat în alertă

Răsturnare de situație în cazul criminalului care și-a ucis bunica la doar 15 ani: Ce a făcut în miez de noapte! Autoritățile au intrat în alertă

Tânărul periculos în vârstă de 23 de ani, care ți-a omorât bunica la vârsta de doar 15 ani și care a evadat în urmă cu trei zile de după gratii, a fost prins de autorități noaptea trecută. Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere în apropiere de Craiova. Ieșit din închisoare, băiatul și-a făcut inclusiv planuri pentru ulterioare infracțiuni.

Tânărul Cruțan, în vârstă de 23 de ani, care și-a ucis bunica la doar 15 ani, a evadat din închisoare pe data de 18 noiembrie. Condamnat la opt ani de penitenciar după crima amintită, băiatul a fost scos din celulă în „camera de plimbare”, o încăpere din beton cu pereții împrejmuiți cu sârmă ghimpată. Încăperea nu avea, însă, tavan.

Nefiind supravegheat de autoritățile din Dolj, tânărul condamnat a forțat o ușă care se afla în stare deteriorată și a reușit să scape din închisoare. De trei zile autoritățile au fost cu ochii pe el, încercând să-l caute și să-l identifice. Agenții de Poliție au patrulat mai multe teritorii cu scopul de a-l prinde pe condamnat.

Tânărul condamnat pentru crimă, evadat din închisoare, a fost prins

În noaptea de sâmbătă spre duminică, tânărul Cruțan a fost observat în localitatea Bucăvoț, care se află la câțiva kilometri de Craiova. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere l-au dat de gol. Potrivit unor informații citate de Antena3, băiatul condamnat a încercat să fure un autoturism din zona supravegheată video.

Adjunctul brigăzii mobile de jandarmi Craiova a fost cel care a semnalat prezența condamnatului în zonă. Autoritățile au reușit să îl prindă și să-l pună, din nou, sub supraveghere.

Condamnat pentru omorul împotriva bunicii sale la doar 15 ani

Individul este foarte periculos – și-a ucis bunica la vremea când avea doar 15 ani. Pentru această faptă, tânărul a fost condamnat la opt ani de închisoare. Ulterior, în anul 2019, băiatul a fost pus în libertate condiționat.

Tânărul Cruțan mai este suspect și în cazul unei alte acțiuni de natură penală. Acesta ar fi omorât o femeie în vârstă de 82 de ani, care fusese, de asemenea, tâlhărită anterior de suspect.

Cât despre evadarea sa din închisoare și faptul că a rămas nesupravegheat, cei patru agenți de poliție care trebuiau să îl monitorizeze sunt, în prezent, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de înlesnire a evadării.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: