Răsfăț și distrație la Tea&Coffee Festival 2016

Răsfăț și distrație la Tea&Coffee Festival 2016

Șapte evenimente, în șapte cafenele, ceainării și cluburi bucureștene și o expoziție de ceai, cafea, accesorii și aparatură de specialitate - toate în cadrul celei de-a VIII-a ediții a Festivalului Ceaiului şi al Cafelei (Tea&Coffee Festival - www.tea-coffee.ro), care se va desfășura în București, între 24-30 octombrie 2016.

 Nu vor lipsi serile tematice inspirate de țări cu tradiție, dar și o expoziție dedicată atât amatorilor, cât și profesioniștilor în domeniu. Hanul Gabroveni va fi gazdă a expoziției între 29 și 30 octombrie. Intrarea la expoziție este liberă!

● Seara Armenească dă startul cu un tur pietonal ghidat, degustare de cafea și coniac, demonstrație culinară și proiecție de film, programate pentru luni, 24 octombrie, la Lente Cafe Arcului. Biletele costă 35 lei.

● Petrecerea autentic braziliană cu muzică, dans, capoeira și băuturi tradiționale te așteaptă marți, 25 octombrie, de la orele 19.00, la Expirat. Biletele costă 20 lei.

Ne puteți urmări și pe Google News

● Cei ce vor să urmărească un concert Ikhaya Band și să admire bijuterii tribale și împletituri afro sunt invitați la Seara Africană. Aceasta va avea loc miercuri, 26 octombrie, la Tucano Caffe El Salvador, de la orele 19:00. Intrarea este liberă.

● Seara Rusească va fi sărbătorită pe 27 octombrie prin teatru, la Unteatru, dar și prin delicatele bijuterii rusești și vestimentația bogată. Biletele costă 40 lei.

● La Seara Turcească e programat un concert Balkan Taksim, ateliere de pictură pe apă și cafea la ibric, toate la Clubul Țăranului. Biletele de intrare costă 35 lei.

● În Seara Mexicană se serbează Halloween- ul, cu trupa Habanegra se face painting și împletituri stil Frida și se servește un meniu special cu cafea și tequila. Seara se va ține la Cafe Verona, pe 29 octombrie, începând cu orele 19:00. Biletele sunt 35 lei.

● Ultima seară, cea Indoneziană, programată pe 30 octombrie, de la orele 19:00, la ceainăria La un Ceai, va aduce vizitatorilor atât aroma specific indoneziană, cât și o amintire pentru acasă de la workshop-ul cu mărgele de Bali, sau cu o poză pe magnet de la Photo Corner. Biletele costă 30 lei.