Evenimentul Zilei > Politica > Rareş Bogdan pune condiţii pentru susținerea lui Cîţu la șefia PNL! „Nu vreau să fiu papagalul de serviciu”
Rareş Bogdan pune condiţii pentru susținerea lui Cîţu la șefia PNL! „Nu vreau să fiu papagalul de serviciu”

Rareş Bogdan pune condiţii pentru susținerea lui Cîţu la șefia PNL! „Nu vreau să fiu papagalul de serviciu”

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan i-a spus clar premierului Florin Cîţu ce așteaptă în schimbul susținerii pe care i-o acordă în alegerile pentru șefia partidului.

„Nu cumva să cazi în păcatul de a lua deciziile singur, că voi fi primul cu care vei intra în conflict direct. Deciziile le iei împreună cu noi. Eu nu vreau să fiu spectator, nu vreau să fiu papagalul de serviciu, să aflu de la televizor decizii, vreau să le luăm împreună”.

Rareş Bogdan a afirmat duminică, la conferinţa de alegeri a PNL Maramureş, că i-a pus lui Florin Cîţu câteva condiţii pentru a-l susţine în cursa internă pentru preşedinţia PNL.

Războiul trebuie să înceteze după alegerile interne

„Atunci când a venit Florin şi a zis «Rareş, intri în echipa mea pentru a merge» zic: «Fii atent Florine, fii atent, nene, aici! Eu intru, mă bat pentru tine mă bat pentru Partidul Naţional Liberal. Dar pe 26, dimineaţa, vreau ca toţi să facem hora mare şi să ne îmbrăţişăm, chiar dacă supărările vor fi, să treacă peste noapte,pentru că acest partid nu are duşmani în interior, nici măcar adversari, ci ei sunt în altă parte şi avem nevoie de unitate, asta e o condiţie a mea.

Doi: după, orice s-a întâmpla, nimeni nu pleacă din funcţie. Trebuie să avem grijă de oamenii care au avut un rol important pentru PNL, trebuie să avem grijă de cei care vin. Războaiele încetează pe data de 25 noaptea. Zic: şi până atunci vin cu toată energia mea, cu priceperea, cu experienţa, cu darul meu dat de Bunul Dumnezeu de a comunica, pentru a te sprijini ”, a declarat Rareş Bogdan duminică în discursul ţinut la reuniunea PNL Maramureş.

România trebuie să poată negocia cu Bruxelles-ul

Eurodeputatul liberal consideră că România „are nevoie de un om care ştie negocia cu Bruxelles-ul”, subliniind că primul ministru are nevoie şi de „forţă politică” pentru a „coordona acţiunile de reformă”.
„Nimeni nu dă pe nimeni la o parte, sunt paşi în lateral, e ca la dans”, a conchis Rareş Bogdan citat de news.ro.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: