Așa cum vă spuneam, am citit de curiozitate comentariile de pe pagina de Fb a lui Rareș Bogdan, reacțiile unora sau altora. Mi-au adus aminte de versurile lui Eminescu: "De-al meu propriu vis, mistuit mă vaiet/, Pe-al meu propriu rug, mă topesc în flăcări".

Unul dintre ele mi-a atras atenția și-l redau întrucât este semnificativ. 

Lucian Becali: Cumetre, nu te mai duce pe la Haznaua3 că iar va duceți cu PNL-ul la vale, chiar vă ademenește pastorul ăla pârât ca pe copii ??
Fiți bă bărbati cu coloana vertebrală !!
Cum poți să-l apreciezi pe pupincuristul ăla ieftin, și nu-mi zice că e o strategie de-a voastră, că oricum ar fi, e proastă!
Nu luați voturi de la spălații pe creier ai A3, ăia-s pensionari comuniști cu frica de capitalism, p-ăia doar moartea-i mai salvează ! 
Negociem orice, dar nu principii !

Acest comentariu a primit mai multe aprecieri. Imediat a venit și răspunsul lui Rareș Bogdan:

Răspuns Rareș Bogdan: Am intrat pe Fly de la Cluj și am comentat și răspuns la întrebări. Nu am răspuns decât ceea ce cred eu. Nu am făcut nicio concesie, însă înțeleg ce îmi spui. Multumesc.

Cam acesta era tonul majorității comentariilor. Acum vreau să înțelegem ce s-a întâmplat. Antena 3 este postul de știri cu cea mai mare audiență. Iar Mihai Gâdea cel mai titrat ziarist, realizator de talk-show. Rareș Bogdan, politician liberal, proaspăt venit din rândurile ziariștilor. Înaintea moțiunii de cenzură, decide să intre de la Cluj ca să comenteze și să transmită niște mesaje. Spune ce are de spus, politicos, după care iese din emisiune. Urmează valul de furie. 

 

Te-ar putea interesa și: