Rareș Bogdan a declarat că PNL își dorește alegeri anticipate.

„Cei care au blocat votul din diaspora vor plăti scump. Nu știu dacă domnul Meleșcanu și doamna Carmen Dan și-au înaintat demisia, dacă nu, să o facă de urgență. Viorica Dăncilă trebuie să plece pentru că nu a dat OUG pentru a prelungi programul în diaspora.

În acest moment îi anunț pe toți românii că dat fiind că trei partide de la noi probabil nu vor face pragul, pe această cale vă anunț că PNL va fi al treilea partid din PPE.

În plan intern, dat fiind că mulți baroni PSD îi cer demisia lui Dragnea, în frunte cu Oprișan, cu Olguța Vasilescu, înțeleg că și Firea cere același lucru, dar fiindcă Ponta a intrat în Parlamentul European se va reconfigura situația din Parlament, iar PSD va avea o hemoragie cruntă.

Dincolo de toate astea, vom cere alegeri anticipate de urgență pentru ca românii să se poată exprima cine doresc să îi conducă. La ora 23.00 președintele PNL va face declarații și va oferi mai multe detalii.”, a spus Rareș Bogdan.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, după anunțarea rezultatelor exit poll, că actuala coaliție trebuie să părăsească puterea.     

„Sunt convins la PNL va fi pe primul loc după numărarea voturilor. Le mulțumesc primarilor, echipei de campanie, parlamentarilor PNL și candidaților noștri. Aș vrea să îl felicit pe Rareș Bogdan pentru modul exemplar în care s-a implicat în această bătălie, pentru forța cu care s-a bătut pentru PNL și România. Îi felicit pe toți ceilalți candidați care nu au avut odihnă și au făcut campanie. Vreau să felicit tânăra echipă de campanie. Îi felicit pe partenerii noștri din opoziție alături de care e clar că avem o majoritate în sprijinul unei guvernări legitime. Le cer tuturor delgațiilor care reprezintă partidele de opoziție să fie atenți la orice manevră pe care o încearcă puterea și să asigure corectitudinea numărării voturilor. Nu voi uita cum PSD a umilit diaspora. Îi asigur că voința românilor va fi respectată și România va reveni pe drumul cel drept.”, a declarat Ludovic Orban.

Te-ar putea interesa și: