Evenimentul Zilei > Politica > Ramona Ioana Bruynseels, gata de preluarea Capitalei în cazul în care Nicușor Dan va fi demis
Ramona Ioana Bruynseels, gata de preluarea Capitalei în cazul în care Nicușor Dan va fi demis

Ramona Ioana Bruynseels, gata de preluarea Capitalei în cazul în care Nicușor Dan va fi demis

Ramona Ioana Bruynseels va prezinta o strategia pentru fiecare sector din București, în eventualitatea demiterii primarului general Nicușor Dan.

Noul lider interimar pe Municipiul București, doamna Ramona Bruynseels, vicepreședinte al partidului, va prezenta o strategie pe fiecare sector al municipiului, pentru pregătirea alegerilor în Municipiul Bucuresti, în eventualitatea în care actualul primar general va fi demis, se arată în comunicat.

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal)  a demarat procedura de strângere de semnături pentru demitere a lui Nicușor Dan de la conducerea Primăriei Municipiului București. Acțiunea a fost validată de Biroul Executiv al PPU (social liberal), în ședința din 7 iunie, conform unui comunicat de presă.

Demersul este în plină desfășurare în București

Acțiunea de strângere de semnături în vederea declanșării unui referendum pentru demiterea primarului general Nicușor Dan este în plină desfășurare. Până în data de 22 august au fost centralizate 21.000 de semnături.  Acest demers a fost aprobat cu unanimitate de voturi în ședința BEx a PPU (social-liberal) din data de 7 iunie a.c. Rugăm bucureștenii să se exprime fără a mai ține cont de opțiunile politice”, se mai arată în comunicatul semnat de Grațiela Gavrilescu, președinte Biroului Executiv al PPU (social-liberal).

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) și Partidul Re:Start România, au anunțat că fuzionează

Cele două formaţiuni au fuzionat prin absorbție, schimbarea fiind oficializată de membrii Re:Start, urmând să fie votată și de către membrii PPU (social-liberal).

“Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) a dat dovadă de echilibru și maturitate prin toate deciziile pe care le-a luat și nici aceasta, de a fuziona cu Partidul Re:Start România nu face excepție. Porțile noastre au fost și vor rămâne deschise pentru pentru toți oamenii politici care au dovedit că iubesc România și că le pasă de români!

Celor cu credință în Dumnezeu și respect pentru istoria noastră. Celor care susțin excelența și ei înșiși tind către ea. Celor care militează, cu orice preț, pentru adevăr și dreptate, cu altruism și empatie pentru semeni. Astfel de colegi avem deja și ne dorim să ni se alăture și în continuare, pentru a deveni și mai puternici pe scena politică!”, a declarat deputatul Grațiela Gavrilescu, președintele Biroului Executiv al PPU (social-liberal).

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: