Evenimentul Zilei > Monden > Ramona Gabor, într-un SUTIEN mult prea mic pentru SÂNII săi generoși! Atenție, imagini interzise bărbaților slabi de inimă – FOTO ÎN ARTICOL
Ramona Gabor, într-un SUTIEN mult prea mic pentru SÂNII săi generoși! Atenție, imagini interzise bărbaților slabi de inimă – FOTO ÎN ARTICOL

Ramona Gabor, într-un SUTIEN mult prea mic pentru SÂNII săi generoși! Atenție, imagini interzise bărbaților slabi de inimă – FOTO ÎN ARTICOL

Ramona Gabor s-a pozat la plajă, într-un costum de baie cu un sutien extrem de mic în comparație cu sânii săi generoși. Îmaginea i-a pus pe jar pe fani.

Vedeta a petrecut Paștele în România, alături de sora ei mai mare, Monica Gabor, în memoria mamei lor, Veronica Bulai. Ramona Gabor a venit în țară pe 13 aprilie, la o zi după sora ei. 

În weekend-ul care a urmat, Ramona s-a întors în Dubai acolo unde are o carieră în modeling, dar și propriile sale afaceri.

Primul lucru pe care l-a făcut când a ajuns în țara exotică a fost să meargă la plajă, de unde a postat pe contul său de socializare o imagine cu care și-a înnebunit complet fanii.

Ramona Gabor apare îmbrăcată într-un costum de baie de culoare roșu aprins. Sutienul însă este mult prea mic pentru sânii ei generoși, detaliu care a fost imediatobservat de fanii vedeti de pe Instagram.

Mai multe imagini incendiare cu ramona Gabor puteți vedea în galeria foto atașată mai sus!

 

 

Summer in my ❤ @monicagabor888 @irina_unicorns

A post shared by RamonaGabor (@ramonagabor) on May 12, 2017 at 3:33am PDT