Deși a cucerit România cu frumusețea, Ramona mărturisește că au fost momente în viața ei când nu se simțea bine în pielea ei, susținând că obișnuia să facă duș cu lumina stinsă.

”Când eram mică nu mă plăceam, iar când făceam duş stingeam lumina să nu mă văd. Nu mă acceptam”, a povestit Ramona Bădescu.

Vedeta a dezvăluit şi motivul pentru care nu a avut până acum decât iubiţi străini şi cum a ajuns să-l cunoască pe actualul ei partener: 

„N-am fost fotografiată niciodată cu un bărbat în România sau cu un bărbat român. Glumesc cu Narcis uneori şi-i spun că am câteodată impresia că nici nu e român: e elegant, deschide portiera la maşină, poartă şosete lungi şi tot aşa” , a spus Ramona.

„Toate stereotipurile acestea despre bărbaţii români pleacă de la povestirile prietenelor mele, că altfel n-aş fi avut de unde să ştiu. Am fost plecată 26 de ani, era greu să-mi fi găsit un român. Am fost mereu atrasă de bărbaţii italieni. Nu ştiu, poate ei mint mai frumos”, a precizat vedeta. 

„Din octombrie am iubit român. E primul meu iubit român. Ne-am cunoscut în Italia acum 10 ani şi ne-am întâlnit după 10 ani. Acum 10 ani eu trebuia să mă mărit. Nu ne gândeam să ne… Soarta a vrut să ne întâlnim. Visul meu în viaţa aceasta este să fac o nuntă ortodoxă. N-aş putea reveni definitiv în România. N-am putut să mă mut în Los Angeles din cauza părinţilor. În viaţa mea nu am avut o casă, o casă e acolo unde mă simt bine”, a mai spus Ramona Bădescu.