Evenimentul Zilei > Sport > Rămâne Adrian Mutu fără loc de muncă în weekend? Meci capital pentru antrenorul echipei FC „U” Craiova
Rămâne Adrian Mutu fără loc de muncă în weekend? Meci capital pentru antrenorul echipei FC „U” Craiova

Rămâne Adrian Mutu fără loc de muncă în weekend? Meci capital pentru antrenorul echipei FC „U” Craiova

Partidă extrem de importantă pentru FC „U” Craiova, care evoluează, mâine, pe teren propriu, împotriva celor de la FCSB. Scaunul lui Adrian Mutu se clatină.

Adrian Mutu (42 de ani) antrenorul echipei FC „U” Craiova, a avut parte de zile foarte presante. Oltenii pregătesc partida pe care o dispută, sâmbătă, de la ora 20.00, pe teren propriu, împotriva celor de la FCSB. Formația finanțată de Adrian Mititelu se află pe locul al 12-lea al clasamentului, cu 8 puncte câștigate după 8 partide jucate. Așa că scaunul lui Adrian Mutu se clatină.

Meciul FC „U” Craiova – FCSB ar putea fi decisiv pentru Adrian Mutu

Tehnicianul ar putea să fie înlocuit în cazul în care FC „U” Craiova va fi învinsă de „roș-albaștri”. Caz în care s-ar afunda și mai mult în clasamentul campionatului intern. Din câte se pare, favorit pentru a-i lua locul lui Mutu este Mircea Rednic, antrenor fără contract, conform gsp.ro.

„Întâlnim o echipă foarte puternică, dar nu e Real Madrid. Vine, într-adevăr, după un joc spectaculos în care a bătut cu 6-0, datorită unor conjuncturi. A fost un cartonaș roșu primit nemeritat de Dinamo.

În fine, nu comentez eu meciul celor de la FCSB, de fapt, Steaua. Eu îi spun Steaua chiar dacă mă amendează CNA. Cu toate că jocul nu este așa cum ne dorim, echipa e într-o scădere de la etapă la etapă, avem puterea să facem un meci bun cu Steaua”, a spus Adrian Mititelu junior într-o discuție avută cu jurnalistul Gabi Safta.

Ce spune Adrian Mititelu jr. despre o eventuală demitere

„Dacă l-am demite pe Adrian, ne-am întoarce la o veche meteahnă a fotbalului românesc, de a schimba antrenorul la începutul unui proiect. Nu mă interesa ca Adi Mutu să aibă 15 puncte după opt etape, iar în etapa 30 să aibă 20.

Pe mine mă interesează finalul acestui proiect. Mutu are contract pe doi ani și are încrederea noastră totală. Avem interese comune. El să ajungă mare antrenor, eu de a rămâne în Liga 1 și a face performanță. Dacă nu reușim, ambii avem de pierdut. Mai avem timp să redresăm situația”, a mai spus Mititelu jr, cel care se ocupă de FC „U” Craiova.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: