Evenimentul Zilei > Politica > Raluca Turcan deține bijuterii de 12.000 de euro. Ce poate fi observat când te uiți peste averea ministrului
Raluca Turcan deține bijuterii de 12.000 de euro. Ce poate fi observat când te uiți peste averea ministrului

Raluca Turcan deține bijuterii de 12.000 de euro. Ce poate fi observat când te uiți peste averea ministrului

Faptul că reprezentanta Muncii din România, Raluca Turcan, este pasionată de modă nu mai reprezintă o noutate, mai ales că șefa ministerului a recunoscut și în trecut că are o pasiune pentru modă. Nu se știe însă, cu ce bani își cumpără îmbrăcămintea și încălțămintea.

Este o regulă nescrisă – majoritatea femeilor concurează între ele chiar și când vine vorba de modă. Astfel, Raluca Turcan a concurat și ea cu Elena Udrea în materie de poșete, pantofi, haine, ținute conforme cu ultimele trenduri… Nu se știe însă cu ce bani și-a luat Raluca Turcan toată garderoba din prezent.

Chiar ea a mărturisit, în trecut, că și-a făcut credit ca să-și cumpere haine, pe vremea când împreună cu soțul ei nu erau decât bugetari. O fi la fel și în prezent? Raluca Turcan are și datorii la Banca Transilvania, pe lângă o avere frumușică.

Ce avere are Raluca Turcan

Subiectul nu este unul nou, ci a fost des abordat în spațiul public. Geaca pe care ministrul Muncii a purtat-o la „Vinerea verde” a costat-o pe Turcan 1.700 de dolari, potrivit antena3. În orice caz, declarația de avere înaintată de ministrul Muncii este cel puțin interesantă.

Turcan deține două terenuri – unul la Limanu, pe litoral, cu o suprafață de 3.000 de metri pătrați, iar altul la Gruiu, în Ilfov, care acoperă un teritoriu de 1.000 de metri pătrați.

Ministrul Muncii mai deține un apartament de 102 metri pătrați în Sibiu, cumpărat în anul 2017.

Bijuterii de 12.000 de euro și datorii la bancă

Potrivit declarației de avere, Raluca Turcan mai deține și bijuterii în valoare de 12.000 de euro, dar și mai multe conturi bancare – două deschise în anul 2013 pe numele ministrului, unul pe care îl deține împreună cu soțul său (NN Pensii, deschis în anul 2006) și alte două pe numele bărbatului (deschise în anul 2007, respectiv 2019).

Cumulat, în conturile bancare Raluca Turcan dispune de peste jumătate de milion de lei și 482.000 de euro. Din dividende, soțul Ralucăi Turcan a încasat, în anul 2020, suma de 565.682 lei.

Ministrul Muncii mai are și o Toyota fabricată în anul 2008, potrivit declarației de avere.

Pe lângă sumele de bani din conturi, Turcan mai are și o datorie de 30.322 lei la Banca Transilvania, contractată în anul 2014.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: