Evenimentul Zilei > Monden > Raluca Pastramă și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat. Pepe reacționează: „Tu nu ştii că-mi mai pasă”. FOTO
Raluca Pastramă și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat. Pepe reacționează: „Tu nu ştii că-mi mai pasă”. FOTO

Raluca Pastramă și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat. Pepe reacționează: „Tu nu ştii că-mi mai pasă”. FOTO

Pepe și Raluca Pastramă au decis să urmeze drumuri separate în luna februarie a acestui an, după o căsnicie de mai bine de opt ani de zile. Vestea separării cuplului a luat prin surprinde atât fanii, cât și familia, însă după peste șase luni de zile de la divorț și aproape un an de la despărțirea propriu-zisă, cei doi și-au găsit alți parteneri. Iubitul Ralucăi Pastramă s-a afișat alături de vedetă, însă Pepe nu a rămas indiferent și i-a dedicat fostei soții un mesaj emoționant.

De câteva luni, Pepe se află într-o relație cu o tânără make-up artist, în vârstă de 26 de ani, pe nume Yasmine Ody, din București. Cei doi se cunosc de mai mult timp. Nimeni nu a știut, însă, de relația Ralucăi Pastramă. Iubitul ei s-a afișat pentru întâia oară pe rețelele de socializare, alături de vedetă. Iubitul brunetei i-a acoperit, însă, chipul cu un emoticon în formă de inimioară.

Raluca Pastramă și-a găsit fericirea în brațele unui alt bărbat

Alături de fotografia în care apare Raluca Pastramă, noul iubit al acesteia a postat și un text scurt: „Singura persoană din viața mea care m-a făcut să fiu cel mai împlinit și fericit om din lumea aceasta! Te iubesc, Raluca mea!!!”.

Pepe nu pare să fie complet detașat de fosta soție. După ce pe rețelele de socializare a apărut poza fostei iubite alături de un alt bărbat, vedeta a reacționat.

Prima reacție a lui Pepe. „Deși nu ești lângă mine…”

În ultimele zile, Pepe s-a ocupat de concertele la care a fost invitat. El se află, în prezent, la mare, unde îi încântă pe turiști cu talentul său. Vedeta a postat mai multe videoclipuri la secțiunea de stories de pe Instagram, unde a fost surprins în timp ce interpreta unele dintre cele mai triste piese ale sale. Interpretarea melodiei vine la scurt timp după ce Raluca Pastramă a apărut alături de noul ei iubit.

„Tu nu ştii că-mi mai pasă/ De tine/ Şi că te mai văd prin casă/ Deşi nu eşti lângă mine… Oare ai reusit sa fugi departe/ Acolo unde nu exista inimi sparte/ Acolo unde voiai să ajungi/ De câte ori eu te făceam să plângi/ Ai dat de unu care nu-i aşa de ocupat/ Ai dat de cel cu care-ţi iei micul dejun în pat/ De cel ce îţi va da tot ce eu nu am putut…”, sunt câteva dintre versurile cântate de Pepe.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: