Secretul dureros al Ralucăi Arvat. Momente de COȘMAR pentru vedeta TV

Secretul dureros al Ralucăi Arvat. Momente de COȘMAR pentru vedeta TV

Este de doi ani la pupitrul Telejurnalului de la TVR 2, dar toată lumea şi-o aminteşte de pe vremea când prezenta ştirile sportive la PRO TV. Acum s-a întors la prima sa dragoste: ştirile generaliste. Prezentatoarea Raluca Arvat, care a decis să părăsească Pro TV după două decenii petrecute în trust, aşteaptă nerăbdătoare Sărbătorile, alături de fiul ei de 3 ani, Tudor.

O ştim mereu veselă, dar nimeni nu ştie că a trecut printr-o sincopă dureroasă: în urmă cu 4 ani şi-a pierdut sora, Corina. Raluca Arvat a trecut peste acest moment greu şi pentru că în viaţa ei s-a întâmplat, un an mai târziu, o minune: l-a născut pe Tudor.

S-a născut la Braşov şi şi-a petrecut copilăria în curtea bunicilor. De la vârsta de patru ani a început să prezinte buletinul meteo pentru cei dragi, iar părinţii o înregistrau pe casete audio. Ajunsă la vârsta de 42 de ani, Raluca Arvat aşteaptă cu nerăbdare Sărbătorile. Spune că o să cumpere cozonacul, pentru că nu i-a ieşit niciodată, dar are alte reţete speciale cu care îşi va delecta familia.

Ne puteți urmări și pe Google News

EVZ: Unde veți petrece Crăciunul? Dar Revelionul?

Raluca Arvat: Crăciunul îl voi petrece, ca de obicei, cu familia... pentru că mereu sărbătorile de neuitat sunt cele petrecute în familie. Iar Revelionul, împreună cu prietenii, pentru că este o noapte ca oricare alta. Așa că facem o petrecere, ca oricare alta, doar că la ora 12 noaptea ciocnim un pahar cu șampanie, sub crenguța de vâsc.

 

- Ce tradiții respectați întotdeauna de Sărbători?

- Obligatoriu împodobesc bradul, cu globuri, beteală și bomboane. Și de 3 ani și jumătate, de când îl am pe Tudor, băiețelul meu, decorez și casa cu beculețe colorate. Iar anul acesta, în premieră, vom merge și la Moşu’ de la grădiniță...

- În ceea ce privește mâncărurile tradiționale, ce nu va lipsește de pe masă de Sărbători? Ce știți să pregătiți?

- Nu lipsește niciodată din casă cozonacul, pe care îl cumpăr. Că n-am talent să-l fac. Am încercat, dar fără succes. Eu mă pricep să fac ouă umplute cu brânză topită, hrean ras și puțină maioneză. Și rulouri de șuncă umplute cu hrean ras și maioneză cu smântâna. Amândouă merg cu gogoșari murați și pâine neagră, prăjită.

- Ați mers vreodată cu colindul?

- Când eram copil, luam la colindat și “sorcovit” toți vecinii din blocul unde stăteam la Brașov... Era simpatic, că făceam trupă toți copiii de pe scară, ne distram, cântam și primeam cozonac, poate o ciocolățică mică și câțiva lei, 5-10 lei de la fiecare vecin... Pe vremea copilăriei mele, 10 lei valorau cât 1 leu acum, așa că dacă strângeam 30- 40 de lei era “o colindă cu succes”.

- Cum erau sărbătorile din copilărie?

- Magice, ca și acum! Pentru că nu vreau să uit niciodată că magia e în lucrurile simple. Magia e în familie, cea mai de preț pe lume.