Evenimentul Zilei > Actualitate > Răfuială ca în filme în sala de judecată. Trei victime printre care și un gangster celebru
Răfuială ca în filme în sala de judecată. Trei victime printre care și un gangster celebru

Răfuială ca în filme în sala de judecată. Trei victime printre care și un gangster celebru

Un gangster notoriu a fost împușcat mortal de doi bărbați care s-au dat drept avocați. Scenele demne de un film de acțiune au avut loc chiar într-o sală de judecată din capitala Indiei.

Cei doi pistolari au deschis focul asupra lui Jitender Maan Gogi în instanță, unde se judeca un caz împotriva lui. Polițiștii aflați în sală au răspuns, la rândul lor, cu focuri de armă și i-au ucis pe cei doi. Anchetatorii cred că asasinatul a fost ordonat de un rival al gangsterului.

Gogi era pe lista celor mai căutați infractori din India, fiind acuzat în zeci de dosare inclusiv pentru crimă, răpire și fraudă.

Incidentul a ridicat întrebări cu privire la securitatea instanțelor din Delhi.

Gogi a fost arestat la Delhi în martie anul trecut pentru crimă și extorcare.

Anchetatorii cred că era ținta mai multor bande din cauza creșterii notorietății sale. Și-a început activitatea infracțională din adolescență, fiind implicat inițial în jafuri, scrie Digi24.

Dar mai târziu, el a fost principalul suspect în numeroase asasinate ale unor persoane cunoscute, inclusiv în cel al unui cântăreț celebru în India.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: