Editura Evenimentul si Capital

Planul secret al lui Radu Mazăre. Ce are de gând să ceară conducerii închisorii

Autor: | | 0 Comentarii | 292 Vizualizari

Mihai Mazăre, are grijă ca fratelui său, Radu Mazăre să nu-i lipsească aproape nimic în inchisoare. Vineri, Mihai a venit la Penitenciarul Rahova unde fratele său îşi execută pedeapsa, pentru a-i aduce de mâncare. Fratele său, Radu i-a mărturisit că este mulţumit de condiţiile de detenţie, care nu se compară cu cele din închisoarea din Madagascar.

„E foarte mulţumit, eu pot să zic chiar încântat de cum l-au primit oamenii, personalul din penitenciar îl tratează corect şi foarte amabil, bănuiesc că nu neapărat cu el, ci se întâmplă lucrul acesta cu toată lumea. Ştiţi bancul acela cu rabinul când a venit un evreu la rabin nemulţumit că nu mai are loc în casă şi i-a zis rabinul: Bagă şi oaia, bagă şi capra şi vii peste o săptămână. Când s-a întors la rabin a zis: Vai de mine ce greu e, acum scoate animalele din casă şi vino după aia peste o săptămână. Şi când s-a întors la rabin a zis: Vai, ce bine e acum fără animale. Aşa şi el este cu puşcăria Rahova, faţă de Madagascar. Deci mi-a mai povestit nişte lucruri de acolo şi, într-adevăr, ce se întâmplă aici este un vis”, a spus fratele lui Radu Mazăre, Mihai, la ieşirea din Penitenciarul Rahova.

De asemenea, Mihai a povestit cum erau umiliţi deţinuţii în închisoarea din Madagascar. El a spus că fratele său a trăit momente de coşmar.

„De exemplu, cum i-au scos să îi măsoare şi să îi cântărească. Au făcut un şir lung de 40 de persoane, i-a dus pe un hol, i-a aliniat şi stăteau pe un hol îngust care, pe margine, avea două rigole. De fapt, stăteau pe rigole, iar prin rigolele respective curgea apa menajeră de la toaletă, din toată puşcăria. Au stat aşa 3 ore şi jumătate, i-au aşezat pe vine şi îi ridicau pe rând: îl ducea, îl măsura, îl trecea la loc pe vine, în mediul de acolo. Sunt multe lucruri de care mi-a povestit şi care sunt groaznice”, a mai spus Mihai Mazăre. Mihai Mazăre a afirmat la ieşirea din Penitenciarul Rahova că fratele său i-a spus că văzând acum ce condiţii sunt în penitenciarul din Rahova şi-a schimbat total viziunea despre cum sunt condiţiile în închisoare.

„I-au schimbat un pic sistemul de referinţă. Acum nu se mai raportează la nivelul Beciului domnesc, ci se raportează la nivelul puşcăriei de acolo (din Madagascar, nr.). Când a ajuns aici (la Rahova, n.r.) i s-a părut că sunt condiţii foarte bune: aici are duş, lucruri pe care nici nu le visa acolo. (...) Intenţionează, când termină carantina şi o să îi permită regulamentul, să scrie la revista penitenciarului şi o să facă cerere să iasă la muncă”, mai spune Mihai Mazăre.

Mihai a mai spus că s-ar putea ca după perioada de carantină, fratele său ar putea fi transferat la Penitenciarul din Tulcea. După trecerea perioadei de carantină de 21 de zile, Radu Mazăre ar putea fi transferat la penitenciarul din Tulcea sau Slobozia.

Olguta Vasilescu a luat FOC! S-A DEZLANTUIT in fata tuturor...Ce s-a putut intampla

Pagina 1 din 1

Stirile zilei

Alte articole din categoria:

Alte articole din categorie

marţi, 18 iunie 2019 Autor: Felix Mihai Badea

Marti 18 iunie

marţi, 18 iunie 2019 Autor: Adrian Pătruşcă

Trei soldați

marţi, 18 iunie 2019 Autor: Marius Bâtcă

Autostrada Soarelui, un dezastru

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI