Evenimentul Zilei > Actualitate > Radu Mazăre Jr. infectat cu noul coronavirus. Ce i-au recomandat medicii
Radu Mazăre Jr. infectat cu noul coronavirus. Ce i-au recomandat medicii

Radu Mazăre Jr. infectat cu noul coronavirus. Ce i-au recomandat medicii

Fiul lui Radu Mazăre, fostul primar al municipiului Constanța în prezent închis pentru fapte de corupție, a fost depistat pozitiv la noul coronavirus.

Fiul fostului primar al Constanței, Radu Mazăre Jr., s-a testat pentru depistarea infecției cu noul coronavirus, iar rezultatul a fost pozitiv. El ar fi fost internat, pentru scurt timp, însă medicii au stabilit că este un pacient asimptomatic și, pentru că starea lui de sănătate este bună, au dispus să fie lăsat să plece acasă.

Fiul fostului primar Radu Mazăre își va petrece următoarele săptămâni în izolare la domiciliu și va urma un tratament recomandat de medici pentru COVID-19. În cazul în care starea lui de sănătate se va schimba și va prezenta simptomele bolii, Radu Mazăre Jr. va fi internat, din nou, la spital, pentru a fi îngrijit.

Perioada de izolare  pe care i-au recomandat-o medicii se va încheia pe 18 septembrie, după care Radu mazăre Jr. va trebui să se testeze din nou pentru depistarea coronavirusului, conform informațiilor furnizate de Antena 3.

Se pare că Radu Mazăre Jr. ar fi contactat infecția de la una dintre multele persoane, prieteni și parteneri de afaceri, cu care a socializat în ultimele zile.

Se știe că riscul ca boala să se transmită de la pacienții asimptomatici la persoanele sănătoase este destul de ridicat. Drept urmare, medicii recomandă tuturor celor care s-au aflat în preajma lui Răducu Mazăre, în ultima perioadă, să se autoizoleze și să se testeze cât mai repede pentru a stabili dacă nu cumva, la rândul lor, au contactat virusul.

Fostul primar al municipiului Constanța, Radu Mazăre, a ajuns la închisoare după ce a fost condamnat definitiv la nouă ani de închisoare într-un dosar penal având ca obiect mai multe acte de retrocedare ilegală a unor terenuri aflate în proprietatea municipalității.

Radu Mazăre este încarcerat la Penitenciarul Rahova din București, fiind adus aici după ce a fost extrădat din Madagascar, acolo unde se refugiase cu puțin înainte ca instanța să se pronunțe în cazul său.

Pandemia pune în pericol spațiul Schengen. Oficialii de la Bruxelles sunt îngrijorați

Record mondial de „infarct”! A petrecut două ore și jumătate cufundat în gheață!