Aș spune că marile dezvăluiri încă n-au venit. La ce potențial pare să aibă acest individ, marile dezvăluiri încă n-au venit. (…)

A vorbit despre cazul domnului Florian Coldea, din ce în ce mai strâns lațul în jurul gâtului lui Coldea, cea mai vehiculată persoană, probabil și pe Google, așa bănuim. Poate doar Sebastian Ghiță să-l întreacă, dar Ghiță deja nu mai e al nostru, Ghiță este deja al tuturor, el a devenit universal. Sebastian Ghiță este un soldat universal care stă la dispoziția planetei și oferă informații despre orice. Eu cred că și livrează la domiciliu pentru cei care ratează aceste sinistre episoade seara la televizor”, a comentat Radu Banciu

 

În cel de-al optulea episod de dezvăluiri, Ghiță i-a acuzat pe Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi că sunt agenții unui serviciu secret din străinătate. Fostul susţine că toate facturile pe care Coldea le prezintă pentru a se apăra în Comisii sunt nişte falsuri, DNA falsifică înregistrări, iar șefa DNA și Coldea sunt ofițeri ai unui stat străin.