Evenimentul Zilei > Politica > Radu Banciu, atac DUR la adresa lui IOHANNIS: „O stârpitură politică”
Radu Banciu, atac DUR la adresa lui IOHANNIS: „O stârpitură politică”

Radu Banciu, atac DUR la adresa lui IOHANNIS: „O stârpitură politică”

Realizatorul emisiunii „Lumea lui Banciu” a comentat scrisoarea în care Ioan Sabău Pop îl critică pe Iohannis pentru vizita din Harghita, când nu şi-a făcut timp pentru a se întâlni cu reprezentanţii comunitâţii române.

„Mă bucur că avem ocazie să începem emisiunea exact cu strigătul de acvilă gâtuită a conducerii Forumului Civic al Românilor din județele Mureș, Harghita și Covasna. Exact apelul pe care îl lansam și noi în eter odată cu vizita efemeră, de lucru e adevărat a șefului statului în cele trei județe transilvane. Ei bine, iată că astăzi o voce se ridică. Profesorul universitar doctor Ioan Sabău Pop, liderul forumului, are o luare de poziție curajoasă, demnă și aș spune chiar remarcabilă, în fața acestei lipse de reacții a șefului statului în vizita sa cu iz politic și tematic în aceste trei județe”, a spus Radu Banciu.

„Pentru noi, să știți domnul Pop, că existați, contați mai mult decât șeful statului și de asta am și citit în cvasi-integralitatea sa acest mesaj. Tocmai pentru ca să se știe că exact asta spuneam după această vizită jenantă, penibilă a celui mai slab președinte din istoria României.

Încercați măcar domnilor de acolo să vă consolați cu asta. Un om fără scrupule, fără nicio valență politică, un om neinteresat și neimplicat, un om prost pregătit, o stârpitură politică acest Klaus Iohannis.

A demonstrat încă odată care este rangul și teapa sa”, a mai adăugat acesta, conform b1.ro.

CITEŞTE ŞI: 

Iohannis a fost JIGNIT DUR LA TV, de un prezentator celebru. S-a ajuns prea departe?

Radu Banciu: Iohannis e un politician de proastă calitate, iar Ponta a mințit mai mult decât a spus adevărul

RADU BANCIU desființează mandatul lui KLAUS IOHANNIS: Nu ne interesează cât o lungiți, veți fi un fel de Emil Constantinescu