Evenimentul Zilei > Actualitate > „Rădoi a trişat în competiţii şi pentru asta a şi fost suspendat”
„Rădoi a trişat în competiţii şi pentru asta a şi fost suspendat”

„Rădoi a trişat în competiţii şi pentru asta a şi fost suspendat”

Ionuț Lupescu, șeful Comisiei Tehnice din cadrul UEFA, a explicat de ce antrenorul Mirel Rădoi nu a mai fost lăsat să stea pe banca „militarilor”, la meciurile intercluburi.

Ionuț Lupescu a vorbit despre interdicția pe care UEFA i-a impus-o tehnicianului Mirel Rădoi. Stelistul nu a mai putut să ia loc pe banca echipei sale, la „dubla” cu Rosenborg, iar „Kaiserul” a explicat că fostul antrenorul a trișat atunci când s-a ascuns în spatele funcției de director sportiv.

„Rădoi a trişat în competiţii şi pentru asta a şi fost suspendat. La începutul sezonului fiecare club trebuie să depună o listă a jucătorilor şi a staff-ului tehnic. El apărea acolo ca director. Nu ştiu ce director, director sportiv, de marketing, de stadion? El se comporta ca un antrenor şi de asta a fost suspendat", a afirmat Lupescu la Digi Sport.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.