Evenimentul Zilei > Monden > Râde o ţară întreagă de „piloasa” de la Apele Române! Cum îşi face reclamă localul unde a lucrat. FOTO
Râde o ţară întreagă de „piloasa” de la Apele Române! Cum îşi face reclamă localul unde a lucrat. FOTO

Râde o ţară întreagă de „piloasa” de la Apele Române! Cum îşi face reclamă localul unde a lucrat. FOTO

Râde o ţară întreagă de piloasa de la Apele Române! Femeia a ajuns de râsul clienților de la Master Club, localul unde a lucrat aproximativ cinci ani.

„Piloasa” de la Apele Române. Inginera de la Apele Române a lucrat ca ospătăriţă la Master Club. Iar acum este celebră pe internet.

Imaginea postată de restaurantul unde a lucrat inginera a devenit virală pe social media. Iar comentatiile sunt savuroase.

Piloasa de la Apele Române. Cei de la Master Club își fac reclamă cu ea pe Facebook.

Ea a devenit vedetă după ce a fost întrebată „Ştiţi ce e ăla un debit de apă?”. Ea a răspuns: „Va trebui să trec prin materie”

Vedeta acestor zile este Simona Iancu, de la Administrația Apelor Prut, cu sediul în Iași. Aceasta a terminat Facultatea de Chimie la o universitate privată.

Râde o ţară întreagă de piloasa de la Apele Române!

Până să ajungă la Apele Române a lucrat într-un bar aproximativ cinci ani. După ce şi-a găsit pila, Simona Iancu a fost angajată la o primărie comunală, unde a stat fix trei zile. După care a fost transferată la Dispeceratul Apelor Române din Iași.

Postarea de pe Facebook-ul Master Club a ajuns virală

”Apa trece, master-ul rămâne”. Mai mult decât atât, cei care se ocupă de pagină au lăsat și mesajul: ”Nu oferim diplome de #Master, dar cu siguranță te poți bucura de ape liniștite, în timp ce te relaxezi la un #biliard sau #bowling. #DoarZicem #FunExperience.

Postarea a strâns peste 2000 de aprecieri și peste 200 comentarii extrem de hazlii

”Pun pariu c-ați angajat-o pe pile. E evident că n-a știut cum se determină debitul berii la draft”

”Postarea e făcută de pe mal drept?”

”Cred ca depun si eu CV la voi, poate ma transfer apoi la un minister ceva”

”In apropiere de ce mal e Masterul? Aveti si calculatoare cu pornire pe ecran? Ca vreau sa cumpar niste fosfor ca sa masor o arie”. Mai multe despre piloasa de la Apele Române puteţi citit pe retetesivedete. Merită!