Evenimentul Zilei > Monden > Puțini își permit să-l imite pe Cristi Borcea. Ce a făcut cu o limuzină de 200.000 de euro
Puțini își permit să-l imite pe Cristi Borcea. Ce a făcut cu o limuzină de 200.000 de euro

Puțini își permit să-l imite pe Cristi Borcea. Ce a făcut cu o limuzină de 200.000 de euro

Omul de afaceri Cristi Borcea i-a dăruit o mașină de lux, amicului său Gigi Nețoiu. El spune că nu se simțea bine în limuzină așa că a donat-o.

Cristi Borcea a plătit suma de 200.000 de euro pe o limuzină Maybach, însă a decis să renunțe la aceasta deoarece nu se simțea confortabil. Drept urmare, i-a oferit-o în dar prietenului său Gigi Nețoiu, după cum relatează Pro Sport.

Fostul șef de la Dinamo a decis să facă acest gest altruist, care nu este la îndemâna oricui, deoarece se smițea rău în limuzina de lux. Cristi Borcea a precizat că nu este un pasionat de mașini, astfel că pentru el este foarte important comfortul pe care i-l oferă. El a mai adăugat că singura mașină cu care s-a obișnuit și în care se simte confortabil este Audi.

„Mi-am comandat ultimul tip de Maybach și i l-am dat fratelui meu Nețoiu, că îmi era rău. Singura mașină în care nu îmi e rău e Audi. Nu sunt pasionat de mașini, sunt pasionat de confortul meu. De obicei conduc eu până la birou. De acolo, conduce șoferul. Mie îmi place Audi”, a spus Cristi Borcea, potrivit prosport.ro.

Cristi Borcea nu merge la biserică, deși este credincios

Fostul acționar al lui Dinamo, soțul Valentinei Pelinel, spune că este un om credincios, dar mărturisește că nu prea merge la Biserică. Potrivit spuselor sale, în schimb, își face rugăciunile în fiecare seară.

În biserică merge doar atunci când trebuie să cunune pe cineva sau să boteze un copil. Nașul său de cununie, Gigi Becali, i-a propus, mai demult, să-l însoțească la biserică, însă l-a refuzat, motivul fiind că nu are răbdare.

„Da, sunt un om credincios. Am rugăciunile mele pe care le fac în fiecare seară. Nu sunt și nu vreau să mă expun, fiecare are credința lui. La biserică merg când cunun și botez. Când a vrut Gigi Becali să mă ia, i-am zis: «Nașule, n-am răbdare!»”, a mai sps spus Cristi Borcea, conform sursei citate mai sus.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.