Evenimentul Zilei > International > Putin, mesaj emoționant pentru rusoaice de Ziua Internațională a Femeii
Putin, mesaj emoționant pentru rusoaice de Ziua Internațională a Femeii

Putin, mesaj emoționant pentru rusoaice de Ziua Internațională a Femeii

Vladimir Putin, președintele din Rusia, a transmis un mesaj foarte emoționant pentru rusoaice de Ziua Internațională a Femeii.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, le-a transmis luni un mesaj rusoaicelor de 8 martie, Ziua Internațională a Femeii.

„Aduceți în această lume armonie, tandrețe, frumusețe și sentimentul cel mai puternic, mai pur, dezinteresat – iubire maternă necondiționată. Vă oferiți fără rezervă copiilor. Dezvoltarea lor, creșterea, vă faceți griji și vă pasă de ei. Vă mândriți și vă bucurați de succesele lor, faceți totul, astfel încât să crească pentru a deveni oameni de succes, demni”, a spus el.

Putin a subliniat că îngrijirea copiilor nu este o muncă ușoară de zi cu zi.

„În același timp, într-un mod de neînțeles, oriunde și în tot ceea ce gestionați, atingeți culmile în diferite domenii de activitate, atrageți invariabil respectul pentru angajamentul dvs., fiabilitatea, abordarea responsabilă a afacerilor. Și astăzi este o ocazie specială pentru a vă mulțumi pentru aceste calități importante pentru orice profesii”, a spus șeful statului rus.

Putin, mesaj emoționant pentru rusoaice de Ziua Internațională a Femeii

În mod separat, el i-a felicitat pe lucrătorii medicali. Putin a menționat că, în cele mai dificile condiții ale epidemiei, aceștia manifestă generozitate spirituală și profesionalism și continuă să lucreze cu dedicare deplină.

„Le mulțumesc tuturor femeilor – medici, paramedici, asistente medicale și bonelor – tuturor celor care salvează și îngrijesc pacienții din zonele roșii, ca parte a echipajelor de ambulanță, din spitale și clinici”, a spus liderul de la Kremlin.

El a adăugat că „sensibilitatea, participarea, atitudinea atentă și amabilă sunt uneori la fel de necesare ca medicamentele”, iar medicii „oferă pacienților un astfel de sprijin emoțional cu adevărat feminin”.

„Dragele noastre femei, 8 martie este ziua în care triumfă dragostea, admirația și recunoștința. Aceste emoții minunate ne copleșesc și ne unesc pe toți. Încă o dată, din suflet, vă felicit cu prilejul acestei sărbători. Vă doresc sănătate, succes, succes în toate. Înțelegere reciprocă cu cei care vă sunt dragi. Și desigur, cât mai multe motive pentru zâmbete și bucurie. Fiți fericite”, a conchis Vladimir Putin, conform Agerpres.

Citește și: 8 Martie, ziua femeilor din întreaga lume. Cum s-a impus marea sărbătoare și cum a fost denaturată în România

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: