PUTIN a fost fotografiat în 1920 şi apoi în 1941. Tot mai multă lume e convinsă că PREŞEDINTELE rus DEŢINE secretul NEMURIRII pentru că SE ŞTIE exact ce a făcut în ULTIMII 500 de ANI | GALERIE FOTO

PUTIN a fost fotografiat în 1920 şi apoi în 1941. Tot mai multă lume e convinsă că PREŞEDINTELE rus DEŢINE secretul NEMURIRII pentru că SE ŞTIE exact ce a făcut în ULTIMII 500 de ANI | GALERIE FOTO

O teorie aiuritoare se propagă online: în ultima sută de ani, preşedintele rus a rămas neschimbat, din punct de vedere fizic. Şi există dovezi indubitabile în acest sens.

Vladimir Putin apare în două fotografii realizate în urmă cu zeci de ani– una din 1920, cealaltă din 1941. În ambele apare în uniformă militară. Dacă nu este vorba despre un trucaj foto sau despre o asemănăre fizică ieşită din comun, atunci nu poate fi vorba decât despre trei situaţii posibile: preşedintele rus este fie o creatură mitologică nemuritoare, fie a descoperit elixirul tinereţii, fie poate călători în timp, susţin adepţii teoriei conspiraţiei.

“Este imposibil ca Putin să aibă doar 63 de ani. Are mult mai mult. Poate chiar sute de ani. De altfel, nici măcar nu arată ca unul de 63, doar l-aţi văzut călărind cu bustul gol. Este o creatură care nu îmbătrâneşte niciodată. Vârsta lui reală e de ordinul sutelor poate chiar miilor de ani”, scrie siteul discolse.tv, preluat de dailymail.co.uk

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu este însă singurul site care pretinde că a descoperit cel mai adânc secret al liderului de la Kremlin. Recent, şi Buzzfeed publica un articol care susţinea o grozăvie şi mai mare: Putin a fost, în trecutul său milenar, chiar şi Lisa Gherardini, femeia care i-a pozat lui Leonardo da Vinci pentru cea mai celebră pictură din toate timpurile – Mona Lisa.  

Asta după ce anterior fusese Vlad Ţepeş  şi voia să i se piardă urma la Florenţa. Sau poate doar a călătorit în timp, i-a pozat lui da Vinci şi s-a întors degrabă în zilele noastre ca să rezolve problemele omenirii.

Şi asta nu e tot! În secolul al XIX-lea, Putin a fost generalul grec Valtinos Thanassoulas şi a apărut în mai multe din faimoasele lucrări ale  pictorului flamand Jan van Eyck, realizate la începutul secolului al XV-lea: „Soţii Arnolfini” şi “Giovanni Arnolfini”.