Evenimentul Zilei > International > Putin a făcut senzație după ce a ieșit din carantină. ”Țarul” de la Kremlin a încins internetul. Ipostazele în care s-a lăsat fotografiat
Putin a făcut senzație după ce a ieșit din carantină. ”Țarul” de la Kremlin a încins internetul. Ipostazele în care s-a lăsat fotografiat

Putin a făcut senzație după ce a ieșit din carantină. ”Țarul” de la Kremlin a încins internetul. Ipostazele în care s-a lăsat fotografiat

Președintele rus Vladimir Putin s-a lăsat fotografiat, în vacanță, imediat ce a ieșit din carantina pe care și-a impus-o după ce mai mulți apropiați ai săi au fost infectați cu coroanvrius.

Mai multe fotografii cu Vladimir Putin, realizate în Siberia, în vacanță, au apărut în spațiul public, la scurtă vreme după ce acesta și-a încheiat perioada impusă de carantină. Liderul de la Kremlin apare în diferite ipostaze, la pescuit și la vânătoare, alături de ministrul Apărării, Serghei Șoigu.

Biroul de presă de la Kremlin a publicat imaginile pentru a arăta că Putin se simte bine, după ce a stat în carantină. Așa cum obișnuiește, propaganda rusă l-a prezentat pe Vladimir Putin într-o serie de imagini și clipuri video, promovându-i imaginea de „bărbat”.

Mai multe fotografii care au fost făcute publice în ziua de duminică, au fost surprinse în sudul Siberiei, după cum relatează dpa.

Imaginile din vacanță au fost prezentate la televiziunea de stat

Vladimir Putin este surprins prinzând un peşte, ori traversând un câmp năpădit de buruieni şi scrutând orizonturile. Un film de 10 minute în care Putin apare însoţit o perioadă şi de ministrul apărării, Serghei Şoigu, a fost difuzat de televiziunea de stat.

În înregistrare, directorul unei rezervaţii naturale îi explică liderului de la Kremlin că în zonă trăiesc vreo 600 de urşi.

„Substanţial”, se aude răspunsul președintelui rus.

În alte imagini, preşedintele în vârstă de 68 de ani pare impresionat de o turmă de cerbi roşii pe care îi observă în taiga.

„Dacă ar participa la Jocurile Olimpice nimeni nu i-ar întrece”, glumeşte Putin.

Mai târziu, şeful statului este văzut făcându-se comod într-un cort pentru a-şi petrece noaptea.

Vladimir Putin este foarte atent cu imaginea sa

Și în trecut, Vladimir Putin a atras atenţia cu fotografii atent puse la punct din vacanţe. Acesta a fost prezentat în timp ce călărea, la bustul gol, sau prezentând un pește uriaș pe care l-ar fi prins personal.

Mai mult, liderul de la Kremlin s-a mai lăsat filmat în timp ce concura în diverse demonstrații sportive, de judo, alături de diferiți sportivi.

Vladimir Putin își cultivă cu atenție imaginea de mascul pentru a se menține în atenția publicului ca un om puternic, greu de doborât.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: