Mărturisirea, pe de-a întregul, îi aparţine solostului Julio Iglesias, care nu ezită să îşi „definească” soţia, Miranda, în termeni elogioşi.    

„Soţia mea este viaţa mea pe de-a întregul! După 22 de ani împreună şi cinci copii în comun, pur şi simplu n-aş mai putea respira fără ea. Când eşti alături de femeia pe care o iubeşti, viaţa ta capătă un sens special. Să-ţi împarţi fiecare zi cu persoana pe care o iubeşti şi te iubeşte, te împlineşte, te face fericit şi dă sens vieţii tale. Femeile sunt mult mai generoase decât bărbaţii, iubesc mult mai profund, iubesc absolut”, spune Julio.

A fost generoasă

„Ne-am cunoscut dintr-o pură întâmplare, în 1991, în aeroportul din Jakarta. Ea era model şi călătorea mult în vremea aceea. La fel şi eu, pentru concertele mele. Circumstanţele vieţii au făcut astfel încât drumurile noastre să se întîlnească. Când am văzut-o, am ştiut că era EA şi îmi aduc aminte că i-am spus acest lucru prietenului care era cu mine atunci. Aşa a început povestea noastră”.
Cuvintele lui Julio despre soţia lui, şi nu numai, au făcut presa spaniolă să comenteze că „Julio este de departe mult mai bun, şi ca artist, şi ca personalitate decât fiul său”.
După cum menţionează şi revistatango.ro, Julio crede că “viaţa a fost foarte generoasă cu mine, mi-a dat şansa extraordinară de a întâlni o femeie minunată. De asemenea este important să lupţi pentru a o cuceri, când îţi dai seama că, în sfârşit, o ai în faţa ochilor”.

 

Te-ar putea interesa și: