Evenimentul Zilei > Actualitate > Ce mai pun RUŞII PE FACEBOOK? Te uiţi şi te întrebi: ARE VREUNUI VIZA PSIHIATRICĂ la zi? Foto
Ce mai pun RUŞII PE FACEBOOK? Te uiţi şi te întrebi: ARE VREUNUI VIZA PSIHIATRICĂ la zi? Foto

Ce mai pun RUŞII PE FACEBOOK? Te uiţi şi te întrebi: ARE VREUNUI VIZA PSIHIATRICĂ la zi? Foto

Rusia este un loc aparte. Deși nu se poate generaliza, exemplele adunate în această galerie compun o pictură foarte ciudată, în care cele mai bizare specimene par să se unească pentru a produce mirare. Unde credeai că nu poți vedea mai multe, rușii te surprind din nou.

Bărbaţi căzuţi în patima alcoolului, femei depravate şi adolescenţi dezaxaţi… Câteva componente ale unui tablou care cu siguranţă nu face cinste Rusiei.

Desigur, ţara care a dat lumii un patrimoniu cultural uriaş nu înseamnă doar indivizii „celebri” din galeria foto, dar pentru posteritate este bine de ştiut că în Rusia îşi găsesc loc sub umbră şi soare şi astfel de inşi şi inse.

În mod clar, și mediul online are un rol important de jucat. Nimeni nu se gândește prea bine ce distribuie pe rețelele de socializare, dar în cazul indivizilor din această galerie pare un efort aparte de a fi ciudați pe internet.

Sursa FOTO: klyker.com