Evenimentul Zilei > Politica > Criză politică în România. PSD vrea anticipate. Ciolacu: ”Eu nu sunt nici regizor, nici scenarist”
Criză politică în România. PSD vrea anticipate. Ciolacu: ”Eu nu sunt nici regizor, nici scenarist”

Criză politică în România. PSD vrea anticipate. Ciolacu: ”Eu nu sunt nici regizor, nici scenarist”

Șeful PSD, Marcel Ciolacu, a spus că partidul pe care îl conduce nu va vota un guvern Cioloș, nici cu USR și PNL, și nici minoritat.

Opțiunea de bază a celor de la PSD sunt alegerile anticipate. Ciolacu a spus că partidul nu va susține nici una dintre opțiunile existente.

„Dacă este nevoie să ajungem la anticipate, vom ajunge la anticipate, indiferent dacă parlamentarii noștri își pierd mandatul. Nu am discutat cu președintele Iohannis, despre nominalizarea lui Cioloș. Eu nu știam despre acest scenariu, nu sunt regizor și nici producător. Noi credem că România are nevoie de o guvernare stabilă, noi vrem alegeri anticipate, vrem să facem alegeri anticipate. Îi urăm succes lui Ciolos să facă această majoritate stabilă, dar fără noi”, a comentat Ciolacu.

Cât despre anunțul lui Ludovic Orban legat de demisiona de la șefia Camerei Deputaților, Ciolacu a spus că acesta nu este un om politic serios.

„Domnul Orban ne-a obișnuit: îmi dau demisia de la Cameră, i-am dat-o lui Cîțu, și azi ne zice ce va face mîine. Nu este un om politic serios. Funcțile de la Camera Deputaților și Senat sunt funcții politice. Deocamdată Orban nu și-a dat demisia”, a spus Ciolacu.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: