PSD şi PD-L continuă împărţirea funcţiilor locale

PSD şi PD-L continuă împărţirea funcţiilor locale

Negocierile între PSD şi PD-L în judeţul Hunedoara vor mai continua şi în această săptămână, pentru că, liderii celor două partide vor să-şi împartă funcţiile în judeţ „frăţeşte”.

Până acum, preşedinţii hunedoreni ai PSD şi PD-L nu au reuşit să se pună de acord în această privinţă, miza cea mare fiind funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, care este acum ocupată de Costel Avram, membru PRM.

„Am mai amânat cel puţin o vreme negocierile, pentru că la ultima întâlnire de la Bucureşti, am propus un parteneriat pentru Hunedoara, pe care trebuiau şi membrii PSD să-l aprobe. Săptămâna trecută ei nu s-au întâlnit, dar este sigur stabilit ca, acolo unde există majoritate din partea vreunui partid, să nu încapă discuţii şi deocamdată împărţirea este jumătate lor, jumătate nouă”, a precizat Tiberiu Iacob Ridzi, preşedintele interimar al PD-L Hunedoara.

O altă miză importantă în judeţul Hunedoara este Compania Huilei, care va fi condusă de PSD, dar încă nu s-au făcut decât speculaţii cu privire la numele celui care va ocupa această funcţie.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Vrem o strategie clară şi funcţională, cu investiţii în minele viabile, chiar dacă nu vom avea noi conducerea Companiei. Oamenii trebuie să ştie că este nevoie de cărbunele din Valea Jiului şi că, indiferent cine va conduce această companie, vom avea în vedere un plan viabil”, a mai spus Iacob Ridzi.