Evenimentul Zilei > Politica > PSD se mobilizează pentru ca primarul Clotilde Armand să plece de la Sectorul 1. Planuri pentru referendum
PSD se mobilizează pentru ca primarul Clotilde Armand să plece de la Sectorul 1. Planuri pentru referendum

PSD se mobilizează pentru ca primarul Clotilde Armand să plece de la Sectorul 1. Planuri pentru referendum

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a anunțat că are ca obiectiv demiterea primarului Clotilde Arman, iar pentru asta partidul se va ocupa de strângerea semnăturilor.

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a anunțat că partidul său se va implica în referendumul ce are ca scop demiterea primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. Social-democrații vor să strângă semnături necesare pentru acest obiectiv.

Anunțul făcut de Marcel Ciolacu în privința referendumului pentru demiterea lui Clotilde Armand

„Am anunțat că o să iau o decizie împreună cu ceilalți parlamenatri din PSD şi o sa avem un protest în aceasta direcție, nu mai așteptam! De mâine, toate organizaţiile de sector va fi prin piețe, la metrou, vom fi cu tricouri cu PSD. Deci, oficial PSD strânge semnături! Am vorbit cu Petrescu, Manole (n.r – lideri PSD de organizaţii), cu toţii ne apucăm sa facem curățenie în Sectorul 1, sa strângem semnături. Bucureştenii din Sectorul 1 trebuie sa semneze acest referendum, fara ei nu vom putea face nimic”, a declarat Marcel Ciolacu la emisiunea moderată de Victor Ciutacu, Punctul Culminant, de la România TV.

„Avem un plan larg. la sfârşitul lunii, împreună cu Gabriela Firea o să facem o organizare exemplară pentru strângerea acestor semnături si bucureştenii  să poata alege astfel un primar normal, să se termine aceasta isterie securista dobândită prin fraudă”, a mai anunțat președintele PSD.

„Este o latură penală mult prea mare, ca doamna Clotilde să se facă că nu ştie, sau avocaţii dânsei şi ai familiei să nu-i fi avertizat că totul are o conotaţie penală. Vă reamintesc că şi domnul Barna a fost în acel Birou electoral, neavând voie.

„Ar trebui să înţeleagă, cazul Clotilde Armand, fraudarea alegerilor la Sectorul 1, unde este kilometrul zero al României”

Mai marii acestei ţări, care ne conduc în acest moment destinele, ar trebui să înţeleagă, cazul Clotilde Armand, fraudarea alegerilor la Sectorul 1, unde este kilometrul zero al României, al capitalei României, pune în pericol democraţia şi suveranitatea României. (…) Doamna Clotilde şi toţi cei care au participat la fraudarea acelor alegeri pot fi reţinuţi la orice oră din zi şi din noapte.

Dacă un hoţ dintr-un magazin intră şi fură din magazin şi-l surprind imaginile, Poliţia îl identifică, urmează Poliţia cere procurorului mandat de reţinere, urmând ca pe urmă să ceară de arestare la judecător. Noi avem de a face nu cu un hoţ de buzunare, de portofele, sau de un bun dintr-un magazin, nişte hoţi care au furat democraţia României. (…) de aceea nici nu mai aşteptăm şi acţionăm să strângem semnături şi sperăm ca bucureştenii să nu fie nevoiţi să meargă la un referendum totuşi cei îndreptăţiţi să-şi facă datoria să şi-o facă în acest caz”, a spus Ciolacu.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: