Evenimentul Zilei > EVZ Special > PSD se macină din interior. Un nou conflict cu țintă precisă. Care este miza uriașă
PSD se macină din interior. Un nou conflict cu țintă precisă. Care este miza uriașă

PSD se macină din interior. Un nou conflict cu țintă precisă. Care este miza uriașă

Liviu Alexa l-a criticat dur pe Gheorghe Șimon, ce care i-a luat locul în fruntea filialei PSD Cluj

Analistul politic Cozmin Gușă a ținut să-i dea replica lui Liviu Alexa, după ce zilele trecute acesta a avut o ieșire oarecum similară și la adresa lui Vasile Dîncu. Alexa i-a recomandat profesorului clujean, dacă dorește să revină în PSD, să-și reconstruiască cariera politică de la bază și să candideze contra lui Emil Boc la Primăria Cluj Napoca, chiar cu riscul de a fi înfrânt. Cozmin Gușă a declarat pentru Evenimentul Zilei că declarațiile lui Liviu Alexa la adresa lui Vasile Dîncu reprezintă o obrăznicie pentru că acesta nu are statura politică și nivelul intelectual ca să-l conteste.

„Pentru ca Liviu Alexa să-l conteste pe profesorul Vasile Dîncu, trebuie să mai muncească mult în plan intelectual și politic. El a făcut o obrăznicie în cazul lui Vasile Dâncu care este cel mai apreciat politician din Cluj Napoca, după Emil Boc. Nu s-a pus problema ca domnul profesor Dîncu să preia conducerea Consiliului Național al PSD din poziția de independent. Domnia sa nu are o problemă să revină în partid. Trebuie să vă spun că noi am început, încă din toamna trecută, într-un grup restrâns, discuții în vederea promovării unui proiect de reformare a PSD. Din acest grup au făcut parte Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, Gabriela Firea, Florin Moldovan de la Bistrița și Vasile Dîncu. Domnul profesor condiționează participarea lui la acest proiect de această reformă, Se va implica dacă va fi un proiect reformator”, a declarat Cozmin Gușă pentru Evenimentul Zilei.

Atacul lui Liviu Alexa la adresa lui Vasile Dîncu a avut loc în contextul în care liderul PSD Bistrița, Florin Moldovan a anunțat că organizația pe care o conducce îl va propune ca președinte al Consiliului Național al PSD.

 

PAGINA ANTERIOARA

Publicat in categoriile: EVZ Special, Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: