Evenimentul Zilei > Politica > PSD i-a stricat cheful lui Florin Cîțu, după Congresul PNL. Mesaj de amenințare transmis de social-democrați
PSD i-a stricat cheful lui Florin Cîțu, după Congresul PNL. Mesaj de amenințare transmis de social-democrați

PSD i-a stricat cheful lui Florin Cîțu, după Congresul PNL. Mesaj de amenințare transmis de social-democrați

Conducerea PSD a reacționat după victoria obținută, sâmbătă, de Florin Cîțu, cel care a devenit noul președinte al Partidului Național Liberal (PNL).

Reprezentanții PSD au comentat, pe pagina de Facebook, rezultatul alegerilor interne din PNL. Florin Cîțu a devenit președintele liberalilor, după ce l-a învins pe Ludovic Orban, iar social-democrații au transmis un mesaj caustic. Ei au afirmat că în așteaptă pe șeful Executivului la moțiunea de cenzură.

Noul președinte al PNL este așteptat la moțiune de cei de la PSD

„Cîțu, te așteptăm la MOȚIUNE!”, a fost mesajul postat pe rețeaua de socializare. Un mesaj mai amplu a transmis Gabrieal Firea, fost primar general al Capitalei.

„Sā mai trāim, sā mai zâmbim, cât mai putem, cât nu ne închid iar în case cei de la putere! Dupā spectacolul grotesc de azi, de la Congresul PNL, umeazā restrictii de toate felurile! Si-au fācut treaba, ce mai conteazā restul omenirii!?

Abia îi asteptām în Parlament! Cā prea se dau viteji unii cu 20, altii cu 15%!

Cu cât dispret au vorbit azi de Peeseeedeee, vor primi un rāspuns pe māsura obrāzniciei lor! Unu nu-i mai breaz!

Toti o apā si-un pāmânt! Nu stiu decât sā jigneascā, sā fure, sā scumpeascā, sā mintā, sā dea vina pe altii, sā facā rāu românilor si României! Au câstigat locul 1 la incompetentā! O guvernare cāreia nu-i pasā de oameni!”, a scris Firea pe contul de Facebook.

„Dacă voi între voi vă huiduiți, bălăcăriți, acuzați, vă închipuiți ce cred oamenii despre festivalul vostru ipocrit și penibil al democrației? În disprețul unei țări plină de restricții voi, la grămadă, v-ați dat pumni cu nemiluita, ați înfulecați mici năclăiți de fum, toate sub înaltul patronaj al prietenului lui Sorinel Puștiu”, a scris și deputatul Daniel Suciu.

Ce a afirmat Florin Cîțu după victoria de sâmbătă

„Acest vot mă onorează și mă responsabilizează. Nu mă surprinde alegerea dumneavoastră pentru că am spus din primul moment că echipa câștigătoare este singura soluție pentru Partidul Național Liberal. Vă promit că voi fi președintele tuturor liberalilor, indiferent pentru cine ați votat astăzi. De astăzi suntem un partid unit și vom lupta împotriva adversarului nostru politic, PSD”, a spus Florin Cîțu după alegerile de sâmbătă.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: