În emisiunea "Punctul de Întâlnire" de la Antena 3, Radu Tudor a prezentat “din surse proprii” o listă cu principalii candidați ai PSD la alegerile europarlamentare.

El afirmă că face cest lucru pentru o dezbatere cât mai sănătoasă în societate, nicidecum pentru “a stârni cine ştie ce competiție sau mânia şefilor PSD.

"E din ce în ce mai greu cu această comunicare minimală. Din surse politice, vă prezint posibilă listă PSD pentru europarlamentare. Nu am să dau decât cinci nume pe care le aud din diverse surse de la vârful partidului.

Nu fac acest lucru ca să stârnesc cine ştie ce competiție sau mânia şefilor PSD asupra numelor pe care le vehiculez în seara asta. Fac acest lucru pentru o dezbatere cât mai sănătoasă în societate. Nu am pretenţia că figurile pe care le vedeţi reprezintă o listă definitivă sau adevărul absolut.

Pur şi simplu la aceste nume am ajuns, consultându-mă cu diverşi lideri ai PSD Dacă lista deranjează pe cineva, dacă alte persoane din PSD sau alte instituţii au altă opinie despre lista asta, îi rog să îşi facă cunoscut punctul de vedere. Dacă doresc să mă contacteze, să îmi spună, să mă contrazică sau să mă confirme", a declarat Radu Tudor.

Pe listă se află: Rovana Plumb, Claudiu Manda, Dan Nica, Victor Boștinaru și Ioan Mircea Pașcu.

 

Te-ar putea interesa și: