Evenimentul Zilei > Politica > PSD clocoteşte. Ciolacu a făcut anunţul: Robert Negoiţă revine. Gabriela Firea ameninţă
PSD clocoteşte. Ciolacu a făcut anunţul: Robert Negoiţă revine. Gabriela Firea ameninţă

PSD clocoteşte. Ciolacu a făcut anunţul: Robert Negoiţă revine. Gabriela Firea ameninţă

PSD clocoteşte. Ciolacu a făcut anunţul: Robert Negoiţă va reveni în partid. Decizia va fi luată în partid, a declarat liderul PSD. 
PSD clocoteşte. Ciolacu a făcut anunţul: Robert Negoiţă va reveni în partid. Numai că Gabriela Firea se va opune „cu toată fermitatea” revenirii lui Robert Negoiță în PSD. Mai mult, ameninţă că „va merge până în pânzele albe”.
Marcel Ciolacu va avea cu adevărat probleme după ce a anunțat că Robert Negoiță va reveni în partid. După anunţ au apărut nemulțumirile. Prima care a reacţionat, este chiar Gabriela Firea, care a amenințat că pleacă din partid dacă revine Negoiţă în PSD.

PSD clocoteşte. Ciolacu a făcut anunţul: Robert Negoiţă revine

Liderul PSD a declarat că: „Am avut discuții cu primarul Rober Negoiță. Dorește să revină interiorul PSD. Este o decizie pe care o voi lua cu toți colegii. Eu, personal, mi-aș dori ca Robert Negoiță să revină PSD. Negoiță a avut anumite derapaje și anumite decizii greșite politic și chiar greșite colegial”.

Gabriela Firea le-a transmis colegilor săi din filiala București că se va opune „cu toată fermitatea” revenirii lui Robert Negoiță în PSD și că „va merge până în pânzele albe”.

Mesajul acesteia venea după ce Robert Negoiță declarase că singura modalitate legală de întoarcere a sa în rândurile social-democraților fără să-și piardă mandatul de primar ar fi o posibilă fuziune a partidului pe care l-a fondat „București 2020” cu PSD.

Negoiţă a recunoscut că a discutat despre revenirea sa în PSD cu Stănescu și Dâncu

„Eu sunt membru al altui partid, dacă părăsesc partidul, pierd mandatul. Am stabilit pașii pe care-i avem de parcurs. E foarte posibilă fuziunea. Discuția a fost în acest sens. Fuziunea nu poate avea loc înainte congresului PSD, e nevoie de un congres în acest sens. Am avut o discuție cu președintele partidului, cu secretarul general și cu președintele Consiliului Național, dar și cu alți colegi. Putem gândi un proiect de reformare, ceva serios. Am avut o discuție foarte serioasă cu cei trei, în care am avut impresia că lucrurile sunt foarte clare”, a declarat Negoiță acum câteca săptămâni la un post de televiziune.

Ce a declarat Robert Negoiță despre reacția Gabrielei Firea

„Nu-mi doresc să intru în război cu nimeni, nu sunt conflictual. Dar asta nu înseamnă că trebuie să fim de acord toți cu toți…Uneori se întâmplă să avem principii diferite. Mă rog, unii avem principii, alții nu”.
Mai mult, Negoiță reaminteşte că el este cel care „a adus-o pe Gabriela Firea în politică și în PSD. Eu am promovat-o pe Gabriela Firea senator. Doar ce intrase în partid. Eu am pus-o pe listă la Senat. Eu m-am dat la o parte pentru ca Gabriela Firea să fie președinte la PSD București. Nu văd ce ar putea avea Gabriela Firea împotriva mea. Dar cărările Domnului sunt încurcate”, potrvit celor relatate de realitatea.net.
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: