Soțul se culca primul cu fetele, unele fiind minore, soția numărând banii și fiind mulțumită cu viața de lux, ca proxenetă. Zarughevici se dădea ofițer SRI și exploata fetele.

Câştigurile erau uriaşe, putând ajunge chiar şi la 1000 de euro pe zi. Fetele primeau doar 40% din suma, în timp ce „angajatorul” păstra 60%. Șapte tinere, din care trei minore, formau „fabrica de bani” a celor doi, care puteau câștiga și 1.000 de euro pe zi n Soții Zarughevici pozau ca oameni onorabili, de asfalt.

Le păcălea pe fete oferindu-le un job de vis, cu răsplată pe măsură şi posibilităţi de viitor nemărginite. Acestea cădeau rapid în plasă când auzeau de multe zile libere, bani pentru haine sau chiar şi pentru silicoane.

„O să ai bani de silicoane”, le spunea patronul. Tinerele, o parte dintre ele minore, ajungeau însă să se prostitueze fie în salonul din zona centrală, fie în apartamente. Mai mult, patronul-proxenet le spunea „angajatelor” că este ofițer SRI sau polițist sub acoperire.

Mihai Zarughevici împreună cu soția sa, Gabriela, și alte trei persoane au fost trimiși în judecată de procurorii DIICOT Iași într-un dosar de trafic de minori și proxenetism, scrie Reporteris.

Fetele proveneau din familii destrămate sau cu probleme şi erau racolate de către Mihai Zarughevici prin intermediul reţelei de socializare Facebook sau prin diferite anunţuri postate. Una dintre modalităţile bărbatului de a găsi fete era vânzarea unei maşini mici, condusă în general de femei, şi anume Ford Ka.

Anchetatorii susțin că „Zarughevici, care deținea împreună cu soția salonul Xclusive Massage de lângă Hala Centrală, uneori le dădea „începătoarelor” sfaturi cum să facă un „masaj erotic cu finalizare orală”, cum să vorbească sau să comporte cu clienții pentru a-i fideliza”.

În cazul unora dintre tinerele care se prostituau în diferite apartamente închiriate în zone centrale ale Iașului patronul ținea o evidență clară a clienților pe care îi aveau unele fete și a câștigurilor pe care le realizau. Acesta este și cazul M.P. (16 ani), care, atunci când „avea client, trebuia să îi trimită litera C și când eram liberă L” și era instruită mereu prin sms-uri cum să se comporte.

„Frecvenţa acestor mesaje telefonice, aproape din minut în minut, presărate când cu reproşuri (atunci când victima nu îl ţinea la curent cu situaţia din interiorul apartamentului), când cu laude (când victima raporta câştiguri băneşti), denotă controlul exclusiv pe care inculpatul Zarughevici Mugurel Mihai urmărea să îl deţină asupra minorei P.M.A, cu păstrarea unei evidenţe stricte asupra numărului de clienţi”, se arată în rechizitoriu, procurorii subliniind că, în cazul acestei victime, Zarughevici a experimentat o „adevărată specializare la locul de muncă”.

Te-ar putea interesa și: