O tânără în vârstă de 24 de ani a luat parte la o nouă provocare ce face ravagii pe internet. Este vorba despre Bethan Gaskin din Marea Britanie. Îndeplinirea provocării a condus-o spre moarte, informează Cancan.

Bethan Gaskin a încercat să vadă câte bezele poate ține în gură, dar a sfârșir prin a se îneca cu acestea și a murit.

Aceasta a fost dusă de urgență la un spital din Peterborough, unde a intrat în comă. Medicii au făcut mari eforturi pentru a o salva, dar totul a fost în zadar. După cinci zile comă, tânăra a murit.

„Îmi aduc aminte că am ridicat din sprâncene când a mai încercat acest truc, spunându-mi în gând «Câți ani ai?». Arăta ca un hamster cu obrajii bombați. A plecat dansând spre toaletă pentru a scuipa prăjiturile. După o vreme am realizat că mersese de ceva timp la baie și nu mai dădea niciun semn. O prietenă s-a dus în baie și a găsit-o prăbușită.”, a spus mama tinerei.

„Am realizat că am pierdut-o înainte de a fi urcată în ambulanță. Trecuse prea mult timp. Prea multă lume se joacă astfel cu bezele sau alte prăjituri. Chiar și mătușa mea în vârstă de 90 de ani mi-a spus că se joacă astfel cu prăjituri. Acest episod ne arată cât de fragili suntem”, a completat aceasta.

 

Citește și: