Evenimentul Zilei > Politica > Protest inedit. O soprană româncă s-a pozat dezbrăcată pe stradă cu o mască de gaze pe față
Protest inedit. O soprană româncă s-a pozat dezbrăcată pe stradă cu o mască de gaze pe față

Protest inedit. O soprană româncă s-a pozat dezbrăcată pe stradă cu o mască de gaze pe față

Diana Pap, fosta soprană a Operei din Timișoara, și-a câștigat o adevărată faimă în rândul internauților, și nu numai, după ce în urmă cu un an, în semn de protest, și-a dat jos pantalonii și s-a așezat pe un vas de toaletă aruncat în mijlocul unei străzi, iar apoi a postat fotografia cu momentul pe Facebook.

Astăzi, tânăra a reușit să stârnească din nou interesul fanilor ei pe Facebook unde a postat o fotografie ce o înfățișează nud, cu o mască de gaze pe față și acoperindu-și părțile intime cu mâinile. În cea stângă ține un trandafir.

Poza pare să fie făcută în fața fabricii de cauciucuri Continental din Timișoara, potrivit site-ului opiniatimisoarei.ro.

Diana Pap încearcă astfel să traga un semnal de alarmă în privința poluării din oraș, fabrica în cauză starnind de mai multe ori furia locuitorilor din zona Pădurea Verde din pricina mirosurilor pe care le emană producția de anvelope.

Lângă fotografia postată pe Facebook, Diana Pap a scris doar atât: ‘Artă urbană‘.