Evenimentul Zilei > Social > Protest în lacrimi, la doi ani de la cazul Caracal. „Noi îi condamnăm pe cei care au luat asupra lor acest mare păcat”
Protest în lacrimi, la doi ani de la cazul Caracal. „Noi îi condamnăm pe cei care au luat asupra lor acest mare păcat”

Protest în lacrimi, la doi ani de la cazul Caracal. „Noi îi condamnăm pe cei care au luat asupra lor acest mare păcat”

Protest în lacrimi în fața Primăriei Caracal, la doi ani după dispariția tinerelor Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Părinți, rude și apropiați ai celor două familii au ieșit în stradă pentru a cere autorităților să facă lumină în cele două situații tragice.

Au trecut doi ani de la răpirea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu. părinții, membri ai familiilor celor două fete, precum și colegi de școală și prieteni ai acestora s-au adunat să protesteze, duminică, 25 iulie, în fața Primăriei din Caracal, pentru a se face lumină în cele două situații tragice.

De doi ani de zile, familiile nu au primit un răspuns din partea autorităților cu privire la ce s-a întâmplat, concret, în cele două cazuri. În dosare apar tot felul de piste ale anchetatorilor.

Ce mesaj i-a transmis mama Alexandrei fiicei sale

Aproximativ 60 de persoane au scandat împotriva autorităților, timp de o oră. Părinții Alexandrei Măceșanu spun că autoritățile nu au făcut nimic, însă ei încă mai speră la o minune.

„Este o mare durere. În special când vine seara şi se pune masa, un scaun e liber, o farfurie e liberă. Păcat că statul nu face nimic. Sufletul meu îmi spune că a fost traficată, ce spune ei cu moartă, deja s-a dovedit ştiinţtific că nu are cum să fie moartă”, a declarat Ioan Măceşanu, tatăl Alexandrei, cu ochii în lacrimi.

Mama Alexandrei, Tudoriţa Măceşanu, a transmis un mesaj fiicei sale, chiar dacă a trecut mult timp de când nu a mai revăzut-o. „Mami, să ştii că niciodată noi nu vom renunţa la tine. Niciodată! Indiferent ce s-ar întâmpla, ne-am da şi viaţa pentru tine”, a spus mama fetei dispărute, potrivit Antena3.

Familia Luizei Melencu, obosită în fața reacției autorităților

Situația nu este mai optimistă nici în cazul Luizei Melencu. Bunicul fetei răpite, Stelian Iordache, a spus că a obosit să fie martor la indiferența autorităților, despre care susține că încearcă să ascundă adevărul.

„Noi îi condamnăm şi îi vom condamna pe cei care au luat asupra lor acest mare păcat şi sunt părtaşi la ceea ce s-a întâmplat în Caracal”, s-a exprimat bunicul Luizei.

În dosarul Caracal, Gheorghe Dincă este judecat pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat şi profanare de cadavre.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: