Prostituție la discreție. 80.000 de euro pentru o noapte cu Daniela Crudu! Cine a plătit?

Prostituție la discreție. 80.000 de euro pentru o noapte cu Daniela Crudu! Cine a plătit?

Un cunoscut om de afaceri ar fi plătit nici mai mult, nici mai puțin de 80.000 de euro pentru o partidă de amor cu Daniela Crudu.

La începutul anului 2015, numele lui Ioan Neculaie apare ăntr-un dosar de prostituție și proxenetism. Mai exact, procurorii au interceptat discuții telefonice în care omul de afaceri negociază cu Diana Gureșoaie, pentru ca aceasta să îi aducă alte fete, majoritatea persoane publice, pentru a întreține relații intime.

„El a fost nevoit sa dea declaratii, iar pe baza acestora, o intreaga retea a fost deconspirata.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nu mai reprezinta un secret pentru nimeni faptul ca milionarul a avut un apetit sexual ridicat, mai ales pentru fanteziile neobisnuite. Tocmai de aceea, nu a uimit pe nimeni informatia conform careia afaceristul ar fi platit nu mai putin de 80.000 de euro pentru a face amor cu Daniela Crudu intr-un avion privat.

Ioan Neculaie nu numai ca ca obisnuia sa plateasca saptamanal femei, insa avea si fetisuri de-a dreptul ciudate. Pe langa faptul ca obisnuia sa isi astepte partenerele in pielea goala, milionarul avea si un adevarat arsenal de jucarii”, scrie Cancan.

„Are acasa de la bici la catuse, pana la vibratoare. Ii plac chestiile porcoase si toata lumea stie ca vrea mereu in grup. Ii place sa fie dominat in pat, femeia sa faca totul, ea sa fie cea care initiaza actul. Este foarte pretentios, nu ii plac plinutele, dar nici slabanoagele. Cere poze inainte si le studiaza atent, de abia apoi negociaza”, a declarat un apropiat al acestuia. Despre Ioan Neculaie s-a spus de-a lungul timpului ca a platit oricat pentru o femeie si ca a scos din buzunar si 10.000 de euro pe seara.