Evenimentul Zilei > Monden > Propunere indecentă pentru Carmen de la Sălciua. Fără pic de bun-simț, i-a zis-o direct
Propunere indecentă pentru Carmen de la Sălciua. Fără pic de bun-simț, i-a zis-o direct

Propunere indecentă pentru Carmen de la Sălciua. Fără pic de bun-simț, i-a zis-o direct

Celebra cântăreață de manele Carmen de la Sălciua și-a uluit fanii de pe Instagram cu o dezvăluire despre unul dintre cei mai insistenți bărbați din România și care  trimis multe mesaje în tentativa de a o seduce. Ultimul dintre ele reprezintă o depășire a limitei decenței și sună ca o târguială pentru o marfă oarecare.

Carmen de la Sălciua (n.r. Carmen Maria Racolța este numele real) este o cântăreață de manele și muzică de petrecere foarte apreciată în România. Succesul pe care l-a avut în ultimii ani cu melodiile ei au adus-o în centrul atenției.

Desigur, și în ceea ce privește partea financiară, ceva s-a schimbat semnificativ în viața manelistei. Și cum aspectul ei s-a schimbat radical în urma operațiilor estetice, apar din ce în ce mai mulți bărbați interesați să-i cucerească inima.

Printre ei, este și cel care nu s-a gândit că propunerea lui poate fi jignitoare pentru cântăreața originară din Sălciua de Jos, un sat din comuna Sălciua (județul Alba). Astfel, fără să se gândească prea mult la interpretările gestului său, bărbatul i-a făcut artistei în vârstă de 32 de ani o propunere care poate fi considerată indecentă.

Sumă uriașă pentru Carmen de la Sălciua

Conform spynews.ro, Carmen de la Sălciua a dezvăluit pe Instagram că individul i-a oferit 20.000 de euro doar pentru a ieși împreună la o cafea. Ideea celui care crede că banii pot cumpăra inclusiv o întâlnire în oraș a fost tratată cu umor de manelistă.

Așa arăta cântăreața înainte de operațiile estetice

Astfel, cea care între 2017 și 2019 a fost soția cântărețului de muzică de petrecere Culiță Sterp a scris doar atât: „Un latte macchiato scump…″ Fără să spună dacă a fost de acord cu propunerea indecentă, cântăreața a dezvăluit că respectivul i-a mai trimis 13 mesaje.

Înainte de operațiile care i-au schimbat înfățișarea

Conform presei tabloide, Carmen nu este implicată într-o relație, astfel că este curtată de mai mulți bărbați. Totuși, având în vedere reacția ei, este greu de crezut că strategia adoptată de fanul insistent o va impresiona.

Ea câștigă sume importante în urma colaborărilor pe care le are cu diverși artiști în vogă, printre care și Jador (n.r. – alături de care apare în fotografia principală). Totodată, având în vedere notorietatea de care se bucură, Carmen de la Sălciua are agenda plină cu evenimente la care a fost invitată să cânte.

Cu toate acestea, ea își dorește o relație seriosă și nu cu mult timp în urmă chiar a spus că este în căutarea bărbatului perfect, lângă care să simtă o anumită conexiune.

Carmen de la Sălciua în 2021